Den effektive historiefortælling for virksomheder

I en tid hvor opmærksomhed er en knap ressource, står virksomheder over for udfordringen med at kommunikere deres unikke kvaliteter og historier på en måde, der engagerer og fastholder publikum. Her kommer native advertising ind i billedet som en kraftfuld løsning. Men hvad er native advertising, og hvordan kan det hjælpe din virksomhed med at nå sine mål?

Hvad får du ud af native annoncering?
Som kunde hos JFM, får du ikke kun adgang til freelance journalister, der hjælper med at skabe engagerende og troværdige historier, men også muligheden for at nå ud til et bredt og relevant publikum gennem en række forskellige platforme. Native advertising hos JFM sikrer, at din virksomhed får den synlighed og opmærksomhed, den fortjener, hvilket kan føre til øget kendskab, engagement og potentielt flere kunder.

Få +45.000 ekstra visninger pr. artikel

Integreret og troværdig i tone og stil

Design og Integration

Native artikler er skabt til at integreres naturligt i det medie, de præsenteres i. De minder ofte om redaktionelle artikler og matcher stilen og tonen i det omgivende indhold.

Tydelig deklaration

Native artikler er tydeligt mærket som “annoncørbetalt indhold” for at sikre gennemsigtighed og opretholde læsernes tillid. Dette gør det klart for læserne, at de ser en annonce.

 

Fra
visninger pr. mdr. digitalt
Nå +
læsere med din historie i 53 ugeaviser og 14 dagblade

Hvad kan du forvente?

Du vil blive taget godt i hånden af vores specialister og journalister hele vejen igennem dit forløb ved køb af Native. Få det fulde overblik over processen herunder.

Boost din synlighed med JFM’s unikke kampagne

Få maksimal synlighed og engagement med JFM’s nye kampagne, der kombinerer kraften af bannerannoncering og Native artikler. Bannerannoncer fanger øjet med dets grafiske udseende, mens Native artikler integreres naturligt i redaktionelt indhold, hvilket øger troværdighed og engagement.

Køber du en Native artikel, kvittere JFM nu med at give dig en gratis bannerannonceringspakke med i købet. Kontakt din JFM rådgiver i dag og få mere at vide om hvordan du kommer igang.

Jeg vil gerne kontaktes

Vil du høre mere om native-annoncering?

Udfyld formularen, og du vil blive kontaktet af vores specialister indenfor 48 timer på hverdage – til en helt uforpligtende snak.

Sammen med vores specialister kigger du nærmere på, hvordan native annoncering kan booste din synlighed og branding og du vil få et klart indblik i, hvor hurtigt og nemt du kan nå dine potentielle kunder.

Læs vores cookie- og privatlivspolitik. Du kan til enhver tid tilbagekalde dit samtykke ved at kontakte os.

Tak for din henvendelse

Mange tak – vi har modtaget din henvendelse og vender retur hurtigst muligt.

Du hører fra os inden 48 timer på hverdage.

Er det en hastesag, er du altid velkommen til at kontakte os på telefon 66 12 12 12.

Din henvendelse er sendt – vi besvarer den hurtigst muligt.
Din henvendelse er sendt – vi besvarer den hurtigst muligt.
Din henvendelse er sendt – vi besvarer den hurtigst muligt.