Aviser og nyhedssites

Aviser og nyhedssites er vitale informationskilder både lokalt, regionalt og national og når ud til en bred målgruppe, der ellers kan være svære at nå ud til med traditionel markedsføring. Ved at indgå i et partnerskab med vores udvalg af aviser og nyhedssider, kan du nå ud til vores omfattende læserkreds fra Lemvig til Helsingør.

Klip af en der sidder og læser Avisen Danmark på en tablet

Vi har stor erfaring inden for annoncering i nyhedsmedier og på nyhedssites – og vi kan hjælpe dig med at maksimere din synlighed og engagement. Vores aviser og nyhedssites har en store mængde brugere hver eneste dag – både lokale og nationale brugere.

Her har du altså en unik chance for at fange og fastholde dine brugeres opmærksomhed på en troværdig platform. Ønsker du at forstærke dit budskab gennem troværdige aviser og nyhedssites?
Kontakt os for at høre om dine muligheder inden for markedsføring og få råd og vejledning til at få dine budskaber ud til læserne.

Kontakt os
+
sidevisninger om ugen
+
forskellige medier
+
er vi ugentligt i kontakt med
All (58)
Alle
Aviser og nyhedssites 58 resultater

Vi sidder klar til at hjælpe.

Ring eller skriv til os, hvis vi skal tage en uforpligtende snak om, hvordan vi kan anvende data i jeres markedsføring. Vi sidder klar ved telefonerne mandag-torsdag fra 8.00-16.00 og fredag fra 08.00-15.30.

Reklamer på flere medier, giver størst effekt

Med en kombination af print og digital annoncering, får du det bedste af begge verdener. Printreklamer har det fysiske aspekt, der fanger læserne og giver en håndgribelig tilstedeværelse, mens digitale reklamer tilbyder interaktivitet og umiddelbarhed og målrettet annoncering. Sammen danner de en synergi, der forstærker din reklamekampagnes rækkevidde og indvirkning.

Resultater der taler for sig selv

Nyhedsmedier er ikke kun for store virksomheder med store budgetter. Små og mellemstore virksomheder kan også få stor effekt af at annoncere i disse kanaler.

Valget om at reklamere i nyhedsmedier er en investering i din virksomheds fremtid. Du udvider din rækkevidde, øger brand awareness, og endnu vigtigere, kan du styrke dit brands troværdighed ved at annoncere i et troværdigt medie.

Hos JFM Business forstår vi betydningen af effektiv reklame. Lad os hjælpe dig med at benytte nyhedsmediernes styrke til at forme din virksomheds succes.

Kontakt os i dag, og tag det første skridt mod øget synlighed og forstærket brand autoritet. Vi hjælper dig med at skabe effekt, og styrke din forretning.

Ofte stillede spørgsmål

Hvad er et display banner?

Et display banner er en grafisk reklame, der vises på websteder f.eks på vores nyhedsmedier, som et lille visuelt banner. Bannerne kan variere i størrelse og er designet til at fange folks opmærksomhed og lede dem mod en bestemt handling, såsom at besøge en hjemmeside, tilmelde sig et nyhedsbrev eller foretage et køb.

Fordelene ved at benytte display bannere i markedsføringen er mange. For det første giver de mulighed for at nå ud til en bred målgruppe, da de kan vises på forskellige websteder og platforme, hvilket øger eksponeringen for brandet eller produktet. Desuden tillader de målrettede annonceringsmuligheder, hvor annoncer kan vises for en specifik demografisk gruppe, hvilket øger sandsynligheden for at nå de rette kunder.

Display giver også mulighed for at måle effektiviteten af ens markedsføringskampagner gennem dataanalyse og sporing af brugerinteraktioner, hvilket gør det muligt at optimere og forbedre ens annoncestrategi over tid. Samlet set er display bannere en effektiv og alsidig metode til at skabe opmærksomhed og øge trafikken til din hjemmeside.

Hvilken form for annonce skal jeg vælge?

Det afhænger meget af, hvad dit primære formål er med din markedsføring, og derfor er det svært at sige noget generelt. Det du skal overveje i forbindelse med annoncering er målgruppen, budskabet, budget og målet for din markedsføring.

Samlet set er det vigtigt at du vælger den annonceform, der passer til din virksomhed og dit behov. Vi anbefaler altid, at du tager en indledende snak med en af vores rådgivere, så du får mest muligt ud af din markedsføring.

Kan I producere det grafiske til annoncen – både print og digital?

Det kan du tro. Vi hjælper dig fra start til slut med at få produceret din annonce og tilbyder en række forskellige muligheder for annonceproduktion og bannerproduktion. Du kan læse mere om vores priser på produktion inde på de enkelte produkter, eller kontakte os for at høre nærmere.

Kan man få Native artikler?

Jep, det kan du. Vi tilbyder native artikler både i vores trykte aviser og online. Vi har et hold af dygtige journalister, der hjælper dig med at skrive og producere din artikel. Derudover er der mulighed for at tilkøbe en fotograf, så du kan få nogle billeder der afspejler din virksomhed og din historie til din artikel.

Du tager det første skridt. 
Så tager vi resten.

Udfyld formularen, så kontakter vi dig hurtigst muligt – og altid indenfor 48 timer på hverdage. Vi har et helt hold af lokale specialister, der er klar til at hjælpe dig. Så er der noget bestemt du gerne vil snakke med os om, så skriv det i “beskedfeltet”. Så sikrer vi at du får fat på den helt rigtige til dit behov.

Vi sidder klar ved telefonen mandag-torsdag fra 8-16 og fredag fra 8-15.30.​

Tak for din henvendelse

Mange tak – vi har modtaget din henvendelse og vender retur hurtigst muligt.

Du hører fra os inden 48 timer på hverdage.

Er det en hastesag, er du altid velkommen til at kontakte os på telefon 66 12 12 12.

Ugeaviser og dagblade, hvad er fordelene?

JFMs udvalg af erhvervsaviser og magasiner/tillæg er spækket med muligheder for at fange din målgruppe. Erhvervsaviserne tiltrækker en bred skare af interesserede, som giver dig som annoncør mulighed for, at fange potentielle kunder med en business-annonce. Magasiner/tillæg giver mulighed for at indrykke annoncer, der er mere dybdegående og interesse orienterede i forhold til målgruppen.

Erhvervsaviser og magasiner/tillæg, hvad er fordelene?

Der er flere gode grunde til at overveje ugeaviser og/eller dagblade, da de har deres egne helt unikke fordele. Undersøgelser om effekten af printmedier viser, at med et større budget på print, kan du øge din ROI (return on investment) med mellem 20%- 60%. Kombinerer du print med radio eller digital annoncering står du endnu stærkere mod dine konkurrenter, og kan dertil også høste fordelene ved større synlighed overfor potentielle kunder.

Design og produktion af dine annoncer

Vi hjælper dig med design og produktion af dine annoncer. Når det kommer til at designe dine annoncer, har du 3 forskellige muligheder, som du kan læse mere om her. Mange vælger at gøre brug af vores gennemtestede skabeloner, som er en hurtigt og nem måde at komme i gang.

Med design-skabelonerne får du en løsning, som vores kunder har gode erfaringer med, og som vi selvfølgelig kan tilpasse til dine behov, farver, logo og så videre. Du kan se alle vores skabeloner her.

Din henvendelse er sendt – vi besvarer den hurtigst muligt.
Din henvendelse er sendt – vi besvarer den hurtigst muligt.
Din henvendelse er sendt – vi besvarer den hurtigst muligt.