Annonceinformation

Her finder du al information til, hvordan du laver dine annoncer, sender korrektur eller hvilke muligheder du har, hvis vi skal lave din annoncer for dig.

Har du brug for hjælp til håndtering af dine annoncer, er der alt her god praktisk hjælp at hente nedenfor i vores annonceinformation.

Du er også velkommen til at kontakte os på tlf. 66 12 12 12. Vi sidder klar til at tage i mod dit opkald mandag-torsdag fra 8.00-16.00 og fredag fra 08.00-15.30.

Guides og skabeloner

Digitale skabeloner

Uanset om du vil øge kendskabet til din virksomhed eller sætte skub i et tilbud, har vi bannerskabeloner til netop dit behov. Du kan se alle skabeloner og formater på vores bannere herunder.

Se alle skabelonerne her

Print skabeloner

Her kan du se vores udvalg af skabeloner til print annoncering. Uanset om du mangler en god skabelon til at brande din virksomhed – eller har en knaldgod tilbud, der skal ud over rampen, kan du finde en skabelon til netop det her.

Se alle printskabeloner

Digitalt færdigmateriale

Herunder kan du finde information om de forskellige bannertyper og formater, der anvendes på JFMs digitale platforme, samt downloade vejledninger og PSD templates til wallpaper.

Display Bannere

Sociale Medier

Topscroll | Midtscroll

 

 

 

Printannoncering færdigmateriale

Her finder du hjælp til håndtering af dit print-materiale. Du kan se forklaringsvideoer, pdf-dokumenter med step-by-step guides til håndtering af annoncemateriale og finde overblik over deadlines for Dagblade og ugeaviser.

Se alle guides her

Annoncespecifikationer

Her kan du finde information om format, priser og forløb for annoncer.

Se alle specifikationerne her

Din henvendelse er sendt – vi besvarer den hurtigst muligt.
Din henvendelse er sendt – vi besvarer den hurtigst muligt.
Din henvendelse er sendt – vi besvarer den hurtigst muligt.