Billedet viser "Google Business Profile"

Appellér til flere kunder med Google Business Profile

Måske kender du ikke Google Business Profile af navn – men vi kan næsten garantere at du er stødt på den, når du selv har søgt efter en lokal forretning. Det er nemlig en af de mest benyttede måder at finde lokale forretninger, deres åbningstider, adresse, eller bestemte lokale services og produkter.

Derfor er Google Business Profile et oplagt sted at styrke din lokale synlighed, og få flere kunder i butikken.

Bliv synlig i dit lokalområde

Når forbrugere foretager en Google-søgning på f.eks. “bager [bynavn]”, vil der poppe forskellige muligheder frem. Og her er man tilbøjelig til at vælge, hvor der er mest information tilgængelig. Dette opnår man ved at opsætte sin Google Business Profile.

 

3 gode grunde til at vælge Google Business Profile

  • Det gør det lettere for potentielle kunder at finde frem til dig, når de søger efter de produkter eller tjenester, du tilbyder
  • Med en Google Business Profile kan du give vigtige oplysninger som åbningstider, adresse, kontaktinformation og link til din hjemmeside
  • Google Business Profile tillader kunder at efterlade anmeldelser og ratings af din virksomhed, hvilket kan tiltrække nye kunder
Kontakt os idag
Side 1 af 2
Tilbage
Videre

Læs vores cookie- og privatlivspolitik. Du kan til enhver tid tilbagekalde dit samtykke ved at kontakte os.

Tak! Du vil snart blive kontaktet af én af vores specialister.

Se formater og priser

Produktoverblik

Google Business Profile
Om Google Business Profile
Priser
Google Business Profile

Google Business Profile (GBP) er en omkostningsfri system, der sikrer online synlighed for din virksomhed i Google-søgninger og på Google Maps.

Med GBP er det en primær fordel, at kunder har mulighed for at opdage din virksomhed lokalt og tilgå essentielle detaljer som din fysiske adresse, kontaktnummer, åbningstider, kundeanmeldelser og et direkte link til din hjemmeside.

På denne måde agerer GBP som en portal, hvorigennem folk nemt kan finde lokale udbydere som slagtere, frisører eller rengøringsvirksomheder.

Google Business Profile er et godt alternativ til en fuld SEO-pakke i tilfælde af et mindre budget.

Pris

Det koster 650 kr. pr. måned for en Google Business Profile og vedligeholdelse heraf. Det inkluderer:

  • Oprettelse af Google Business Profile
  • Opsætning af UTM-sporing (så vi kan tracke data på, hvor der klikker)
  • Løbende udgivelse af indlæg
  • Løbende optimering af indhold
  • Løbende opsætning af produktkatalog

Få mere lokal trafik på dit website

Google Business Profile er en gratis service, der sikrer, at din forretning vises, når man søger efter dine ydelser i Google og på Google Maps.

En af de store fordele ved Google Business Profile, er at kunderne ved de kan finde dig lokalt. Der er selvfølgelig lidt arbejde i at få opsat din Google Business Profile, og holde den ved lige – men det er indsatsen værd, og en nem måde at sikre konstant synlighed lokal.

Hvorfor lokal synlighed?

Langt de fleste forretninger får største delen af deres kunder i byen og i oplandet. I dag søger rigtigt mange forbrugere først virksomheder frem på internettet, før de besøger en fysisk forretning uanset om de ved, hvilken og hvor de søger den, eller om de søger blandt mange – f.eks. “restauranter + Odense”.

Google Business Profile hjælper dig med at blive vist både på Google og i maps, når potentielle kunder vil søge på relevante ord for din forretning.

Opnå lokale SEO-fordele!

SEO står for “søgemaskineoptimering” og sørger for, din hjemmeside bliver rangeret højere på Google ved søgninger. Jo bedre din hjemmeside er SEO-optimeret, desto bedre rangerer din hjemmeside – og jo flere konverteringer vil du i sidste ende få.

En optimeret Google Business Profile kan bidrage til bedre placeringer i lokale søgninger, hvilket igen kan øge trafikken til din virksomheds hjemmeside og fysiske butik.

Gratis markedsføring!

Google Business Profile er en gratis service, der giver dig mulighed for at promovere din virksomhed uden ekstra omkostninger, hvilket er særligt nyttigt for små virksomheder med begrænsede marketingbudgetter.

“Efter vi begyndte at få SEO-optimeret vores hjemmeside, har vi mærket en stigning i den trafik, hjemmesiden genererer sammenlignet med før, så det har tydeligt gjort en positiv forskel for os“

Billedet viser Tina fra P. Olesen Tina Kortbæk Jensen HR- & Marketingkoordinator, P. Olesen A/S

Få gratis opsætning eller optimering af din Google Business Profile

Helt gratis – så du kan blive fundet lokalt!

Efter du har udfyldt formularen, vil du blive kontaktet af en specialist, som vil sætte din Google Business Profile op. Når profilen er klar til dig, vil du få den gennemgået af en lokal rådgiver.

Tilbuddet gælder kun virksomheder med et aktivt CVR nr.

Bestil din gratis profil!

Du tager det første skridt.
Så tager vi resten.

Ring til os, og få en uforpligtende snak om, hvad vi kan gøre for din virksomhed. Du kan også sende os en mail. Bare, hvad der er nemmest for dig. Vi glæder os til at høre fra dig.

Du kan enten kontakte os på vores hovedlinje – eller tage direkte fat i en af vores specialister, hvis din forespørgsel allerede nu er mere konkret.

Vi sidder klar ved telefonen mandag-torsdag fra 8-16 og fredag fra 8-15.30.​

+45 66 12 12 12business@jfm.dk

Læs vores cookie- og privatlivspolitik. Du kan til enhver tid tilbagekalde dit samtykke ved at kontakte os.

Tak for din henvendelse

Mange tak – vi har modtaget din henvendelse og vender retur hurtigst muligt.

Du hører fra os inden 48 timer på hverdage.

Er det en hastesag, er du velkommen til at kontakte os på telefon 66 12 12 12.

FAQ

Hvad er Google Business Profile?

Google Business Profile, tidligere kendt som Google My Business, er et værktøj fra Google, der giver virksomhedsejere mulighed for at administrere deres online tilstedeværelse på tværs af Googles tjenester, herunder søgning og Google Maps.

Hvad bruger man Google Business Profile til?

Google Business Profile bruges til at oprette og opdatere en virksomhedsprofil på Google, så potentielle kunder nemt kan finde information om virksomheden, som åbningstider, placering, kontaktinformation og læse kundeanmeldelser

Hvad koster det at få lavet Google Business Profile?

Google Business Profile kan opsættes i større eller mindre grad, alt efter hvor stærk den skal være i Googles øjne. Få en uvildig samtale om dit website, og hvad Google Business Profile kan gøre, med en af vores specialister – lige her

Hvad er en virksomhedsprofil på Google?

En virksomhedsprofil på Google er en detaljeret visning af en virksomheds vigtige informationer på Google-tjenester som Søgning og Maps, så potentielle kunder kan finde sted, åbningstider, kontaktdetaljer og anmeldelser. En virksomhedsprofil kaldes også ‘Google Business Profile’.

Få opsat din Google Business Profile!

Google Busines Profile  sikrer at din virksomhed er søgbar hos Google. Mange kender ikke til ‘Google Business Profile’ af navn, men vi tør næsten garantere, at du er stødt på den før. Det er nemlig det lille ”visitkort” man kan se i højre side, når man googler et produkt, virksomhed eller service fra sin mobil eller desktop.

Der ligger selvfølgelig lidt arbejde i at få sat sin Google Business Profile op, men når den først kører, får du gratis og relevant eksponering til kunder i dit nærområde.

Derfor anbefaler vi, at du får styr på din Google Business Profile. Vi tilbyder lige nu gratis opsætning af din Google Business Profile!

Bestil din gratis profil!
Din henvendelse er sendt – vi besvarer den hurtigst muligt.
Din henvendelse er sendt – vi besvarer den hurtigst muligt.
Din henvendelse er sendt – vi besvarer den hurtigst muligt.