JFM Business Abonnement

Bliv klogere på den rigtige løsning

Med os som din dedikerede markedsføringspartner, kan du vælge mellem to betalingsmodeller: En årsaftale eller en abonnementsordning. Begge er designet til at give dig fordele og besparelser sammenlignet med vedvarende tilfældige småindkøb.

Markedsføringspartnerskab

Med et abonnement eller en årsaftale hos JFM Business, er vi altid klar med rådgivning til markedsføring på de rigtige kanaler, så du kan opnå dine forretningsmål.

En skræddersyet marketingsplan

Vores abonnement er en skalerbar løsning, der sikrer dig kontinuerlig synlighed med en frekvens, der placerer dig i bevidstheden hos dine potentielle kunder.
Med et JFM Business Abonnement får du en grundig analyse baseret på data fra din virksomhed, konkurrencesituation, branche og dit lokalområde – og med det træffes rigtige og vigtige valg for dine marketingindsatser.

Flere fordele som JFM Business Partner

Med et Abonnement eller en årsaftale indgår du i et markedsføringspartnerskab, der giver dig ekstra fordele. Du bliver løbende indbudt til både faglige- og sociale events. Vil du vide mere om JFM Business Partner-programmet, kan du læse mere her.

Lad os tage hånd om detaljerne, så du kan fokusere på væksten i din forretning.

Book et møde
Tilbage
Videre

Læs vores cookie- og privatlivspolitik. Du kan til enhver tid tilbagekalde dit samtykke ved at kontakte os.

Et Markedsføringspartnerskab

En Årsaftale

Med en årsaftale tilrettelægger vi din årlige marketingplan og tilpasser den løbende efter dine specifikke behov og forbrug.

Modellen sikrer dig en skalerbar løsning med fleksibilitet til at aktivere marketingstrategier på det mest optimale tidspunkt for din virksomhed.

Vilkårerne bliver konkretiseret i årsaftalen, hvor jo større engagement resulterer i mere favorable betingelser.

Et Abonnement

Med et abonnement planlægger vi sammen din løbende marketingindsats. Det gør vi på baggrund af en medieanbefaling, der specifikt tager udgangspunkt i din virksomhed, konkurrencesituation, branche og dit lokalområde.

Vores abonnementsordning tilbyder dig enkel og konstant adgang til vores services gennem en fast månedlig betaling, som reflekterer dit markedsføringsbehov.

Tilgangen fører til en forudsigelig og håndterbar marketingbudgettering og optimal effekt af dine investerede markedsføringskroner.

De ekstra fordele: JFM Business Partner

Uanset om du vælger abonnement eller en årsaftale hos os, bliver du en del af vores markedsføringspartnerskab: JFM Business Partner.
JFM Business Partner-programmet tilbyder dig (udover din aftale) en række fordele. Du får blandt andet invitationer til eksklusive events – både faglige og sociale. Det kan være oplæg eller webinare inden for marketinggenren, men det kan også være andre faglige emner som fx employer branding. De sociale events kan være alt fra MGP for børn, forpremierer i biografen, eller billetter til den lokale fodboldkamp.

Billede af Business Partner arrangement

”TAK for en super super aften i går på Restaurant Plates. Alt var super, og en oplevelse ud over det sædvanlige. STOR ROS til jer alle”.

Billede af person René L. Madsen Indehaver og MDE, Nordicals

 

Få en gratis Medieanbefaling

Det første skridt for optimal effekt af din markedsføring, er at få identificeret de kanaler, der giver bedst effekt for din virksomhed.

Med en avanceret algoritme tilbyder vi dig en skræddersyet medieanbefaling, der er baseret på data fra din virksomhed, branche og dit lokalområde.

Læs mere om mediestrategi

Du tager det første skridt. 
Så tager vi resten.

Ring til os, og få en uforpligtende snak om, hvad vi kan gøre for din virksomhed. Du kan også sende os en mail. Bare, hvad der er nemmest for dig. Vi glæder os til at høre fra dig.

Du kan enten kontakte os på vores hovedlinje – eller tage direkte fat i en af vores specialister, hvis din forespørgsel allerede nu er mere konkret.

Vi sidder klar ved telefonen mandag-torsdag fra 8-16 og fredag fra 8-15.30.​

+45 66 12 12 12business@jfm.dk

Læs vores cookie- og privatlivspolitik. Du kan til enhver tid tilbagekalde dit samtykke ved at kontakte os.

Tak for din henvendelse

Mange tak – vi har modtaget din henvendelse og vender retur hurtigst muligt.

Du hører fra os inden 48 timer på hverdage.

Er det en hastesag, er du velkommen til at kontakte os på telefon 66 12 12 12.

FAQ

Hvad er JFM Business Partner?

JFM Business Partner er et fordelsprogrammet som du automatisk bliver en del af, når du indgår en fast løbende aftale med os – enten Abonnement eller Årsaftale.

Her får du blandet andet invitationer til eksklusive events – både faglige og sociale.

Hvad er fordelene ved abonnement?
  • Du for etableret en konkret medieanbefaling på baggrund af data
  • Du betaler i løbende i mindre rater
  • Du får konstant rådgivning og sparring på din markedsføring
  • Du bliver automatisk en del af fordelsprogrammet JFM Business Partner
Din henvendelse er sendt – vi besvarer den hurtigst muligt.
Din henvendelse er sendt – vi besvarer den hurtigst muligt.
Din henvendelse er sendt – vi besvarer den hurtigst muligt.