Gør det nemt for jer selv: ​Vælg en full-service marketingpartner

Med JFM Business kan I samle al håndteringen af jeres markedsføring ét sted. Vi hjælper gennem hele processen; fra rådgivning til eksekvering af både jeres digitale tilstedeværelse og jeres markedsføring. Og selvfølgelig på alle relevante platforme. ​

Indsigt

Vi analyserer jeres digitale tilstedeværelse og jeres målgruppers medieadfærd og giver jer indsigt i markedet​

Rådgivning

På baggrund af analysen anbefaler vi, hvilke markedsføringskanaler I bør prioritere og lægger en strategi for jeres markedsføringsindsats​​

Eksekvering

Vi udarbejder og indrykker markedsføringsmaterialer for jer ​og analyserer og tilpasser digitale annoncer løbende ​​

‘Full-service, siger I?’

Ja. Og vi mener det. Og hvis I vil høre mere om, hvad vi helt præcist mener, når vi siger ‘full-service’, så ring eller skriv til os. Vi sidder klar ved telefonerne mandag-torsdag fra 8.00-16.00 og fredag fra 08.00-15.30.

Vores medieanbefaling sikrer, jeres marketingkroner bliver investeret rigtigt.

Vi tror ikke på, der er ét medie, der er det bedste. Vi tror på, det handler om at finde det rigtige match. Finde ud af, hvor lige præcis jeres målgruppe er – og hvor jeres budskab kan trænge bedst igennem for det budget, I har til rådighed.

I JFM har vi selv over 100 forskellige medier, fordelt over digitale platforme, radiokanaler, podcasts, dagblade og ugeaviser, men vi hjælper også med annoncering på andre kanaler end vores egne. Derfor er vi den eneste marketingpartner, I behøver.

For os er det vigtigste, at jeres marketingkroner bliver investeret i de medier, hvor I får mest udbytte for dem. Vores medieanbefalinger tager derfor udgangspunkt i data fra vores softwaresystem, hvor en algoritme beregner, hvilke medier jeres virksomhed bør være til stede på ud fra en masse parametre. Hvilke medier, vi anbefaler, baserer sig dermed på data fremfor synsninger. Sådan tror vi på, vi kan lykkedes med at ramme dine kunder bedst.

Skal vi berige din markedsføring med data fra 80 % af den danske befolkning?

Sådan bruger vi data:

Analyse

Data giver os indsigt i mennesker. I hvem de er, hvor de kommer fra, hvilke medier de er på – og nogle typer af data giver også indsigt i købsadfærd. Alt sammen vigtig og værdifuld information om målgrupper – og hvordan vi rammer dem bedst. ​

Aktivering​

Vi kan også ‘aktivere’ data. Forstået på den måde, at vi kan anvende den til at ramme en ønsket målgruppe ret præcist. Ud af alle de mennesker, vi har login-data på, kan vi vælge at ramme præcis dem, som er i den målgruppe, vi har defineret for jer. ​

Data er guld. Men også lidt kompliceret.

Ring eller skriv til os, hvis vi skal tage en uforpligtende snak om, hvordan vi kan anvende data i jeres markedsføring, og hvilke muligheder, JFM som marketingpartner, giver. Vi sidder klar ved telefonerne mandag-torsdag fra 8.00-16.00 og fredag fra 08.00-15.30.

Billedet viser kvadrater der flyder

Det handler ikke om at ramme dem alle, men om at ramme de rigtige

54 lokationer fordelt i hele landet​
Vores specialister er en del af lokale erhvervsnetværk​
Data på specifikke lokalområder​
Mulighed for ultralokal annoncering på vores lokale nyhedsmedier
Gode muligheder for lokale sponsorsamarbejder
En del af Danmarks næststørste mediekoncern – og den største udbyder af lokale nyheder
Mon vi ved noget om jeres lokalområde? ​

Det kan vi lynhurtigt finde ud af. Ring eller skriv til os for at høre mere om mulighederne med lokal markedsføring. ​Vi sidder klar ved telefonerne mandag-torsdag fra 8.00-16.00 og fredag fra 08.00-15.30.

+
sidevisninger om ugen
+
forskellige medier
+
er vi ugentligt i kontakt med
Din henvendelse er sendt – vi besvarer den hurtigst muligt.
Din henvendelse er sendt – vi besvarer den hurtigst muligt.
Din henvendelse er sendt – vi besvarer den hurtigst muligt.