Billedet viser "Video"

Med videoproduktion hos JFM har du mulighed for at skabe din virksomheds fortælling gennem video

Video giver dig mulighed for at skabe den helt rigtig stemning og miljø omkring din virksomhed eller produkt, som du gerne vil vise for dine kunder. Dine kunder engagerer sig mere i dit indhold, når det indeholder video, og du kan på kort tid forklarer komplekse budskaber.

Hvorfor video?

Der er ingen tvivl om, at video fastholder modtageren i langt højere grad end tekst. Som forbrugere er vi blevet vant til, at virksomhederne gør det nemt for os at finde oplysninger om produkter og services, og det fås ikke nemmere end at læne sig tilbage og se en video.

Video øger i øvrigt også tiden de besøgende benytter på din hjemmeside, fordi de har lettere ved at engagere sig og video er nemmere at tage ind end f.eks. tekst – og det øger din konverteringsrate.

 

3 gode grunde til at vælge video

  • Få præsenteret din virksomhed eller produkter på en måde tekster ikke kan
  • Komplekse budskaber kan serveres på få sekunder
  • Søgemaskiner belønner hjemmesider med video
Kontakt os idag
Side 1 af 2
Tilbage
Videre

Læs vores cookie- og privatlivspolitik. Du kan til enhver tid tilbagekalde dit samtykke ved at kontakte os.

Tak! Du vil snart blive kontaktet af én af vores specialister.

Se formater og priser

Produktoverblik

Videoproduktion
Om video
Priser
Video

Med video har du en unik mulighed for at præsentere komplekse budskaber i et levende format

Det er mange fordele ved at bruge video på dit eget site: Det øger tiden de besøgende bruger på dit site, besøgende får let adgang til mere information om dine produkter/virksomhed og det er let for de besøgende at engagere sig video da det ikke kræver meget af dem, da de blot skal lytte og se. Men måske den fedeste fordel af dem alle: Video kan være med til at øge din konvertering.

Når vi producerer videoer for dig, gør vi brug af professionelle videografer, så du kan være sikker på, at videoerne opfylder deres formål. Du bliver ringet op af en supporter, der hjælper dig med processen.

Den lille pakke

Pris fra 9.995 kr.

Anbefales til den enkle og effektive produktion til simple budskaber.

 

*Produktionen af videoen er med i prisen.

Mellem pakken

Pris fra 15.995 kr.

Anbefales til produktion af f.eks. profil og produktvideoer.

 

*Produktionen af videoen er med i prisen.

Den store pakke

Pris fra 29.995 kr.

Anbefales til produktion af én større film eller flere film til sociale medier.

 

*Produktionen af videoen er med i prisen.

Om video

Video har vundet stærkt frem på især SoMe, hvor det er blevet en foretrukken måde at levere sit budskab på. I øvrigt belønnes det af Google, når videoer optræder på hjemmesider! Der er nok af grunde til, hvorfor Video bør være en del af din mediestrategi.

Selve videoproduktionen kan foregå i hele landet, og vi følger opgaven til dørs, så du aldrig er i tvivl om udfaldet af din video.

Vælg video – hvis du vil øge dit digitale engagement. Få produceret en video, som du f.eks. kan bruge på din hjemmeside, SoMe eller som Youtube reklame.

Hvorfor video?

Gennem video kan du fange de besøgendes opmærksomhed mere effektivt end blot med tekst og billeder, dermed får du forbedret engagement fra de besøgende, når du giver informationen mere levende.

Troværdigt

Videoer giver dig mulighed for at vise ansigtet bag din virksomhed eller brand, hvilket kan være med til at opbygge tillid hos dine besøgende. Derudover så kan du gennem video bedre forklare komplekse emner, så de er lettere at forstå for modtagerne.

Styrket SEO

Googles søgealgoritmer vægter websites med video indhold højere, hvilket betyder, at inkludering af videoer på dit website kan forbedre din synlighed i søgeresultaterne og hjælpe med at øge trafikken til dit website.

Du tager det første skridt. Så tager vi resten.

Ring til os, og få en uforpligtende snak om, hvad vi kan gøre for din virksomhed. Du kan også sende os en mail. Bare, hvad der er nemmest for dig. Vi glæder os til at høre fra dig.

Du kan enten kontakte os på vores hovedlinje – eller tage direkte fat i en af vores specialister, hvis din forespørgsel allerede nu er mere konkret.

Vi sidder klar ved telefonen mandag-torsdag fra 8-16 og fredag fra 8-15.30.​

+45 66 12 12 12business@jfm.dk

Læs vores cookie- og privatlivspolitik. Du kan til enhver tid tilbagekalde dit samtykke ved at kontakte os.

Tak for din henvendelse

Mange tak – vi har modtaget din henvendelse og vender retur hurtigst muligt.

Du hører fra os inden 48 timer på hverdage.

Er det en hastesag, er du velkommen til at kontakte os på telefon 66 12 12 12.

1 Hvor meget koster en videoproduktion?

Prisen på videoproduktion kan variere enormt afhængig af flere faktorer såsom videoens længde, kompleksitet, placering, antal medvirkende, udstyr og efterbearbejdning. Det er bedst at få en skræddersyet estimering, hvor vi diskuterer dit specifikke projekt og behov for at give et præcist overslag.

2 Hvor lang tid tager det at producere en video?

Produktionsprocessen for en video kan variere lige fra et par dage til flere måneder. Den inkluderer forarbejde (præproduktion), selve optagelsesprocessen (produktion), og efterarbejde (postproduktion). Booke du en videoproduktion hos os, er det naturligvis noget vi aftaler på forhånd.

3 Hvordan kan jeg sikre mig, at videoen repræsenterer mit brand korrekt?

Et nøgleaspekt ved videoproduktion er god kommunikation. Inden produktionen starter, vil vi have en grundig briefing, hvor vi diskuterer din brands identitet, vision og de budskaber, du ønsker at formidle. Vi inddrager dig i hver fase af produktionen, fra storyboarding til det endelige cut, for at sikre, at videoen lever op til dine forventninger og reflekterer dit brand præcist.

4 Hvad hvis jeg har brug for at opdatere eller ændre videoen i fremtiden?

Vi forstår, at dit brand udvikler sig, og at dit indhold skal kunne udvikle sig med det. Vi tilbyder flere muligheder for fremtidige opdateringer og justeringer. Det er muligt at planlægge modulære videoer, der let kan opdateres, eller vi kan opbevare råmaterialet for eventuelle senere redigeringer. Det er altid en god idé at diskutere sådanne potentielle behov på forhånd, så det kan integreres i produktionsplanen.

Video indhold viser sig gang på gang at forbedre konverteringsraterne.

Produktvideoer kan give forbrugerne et mere detaljeret billede af, hvad de køber, hvilket hjælper dem med at træffe informerede købsbeslutninger ifølge Hubspot.com

Fra kompleks til simpel

Video kan præsentere komplekse budskaber klart og tydeligt, så din målgruppe ikke er i tvivl om dine intentioner. Det er derfor et utroligt effektivt værktøj til din mediestrategi.

Tekst vs. visuelt

Video kan servere budskabet på en simpel, elegant og let måde, så målgruppen kan lade sig underholde frem for at dykke ned i en længere forklarende tekst. Video kan derfor være et godt valg – og måske som supplement til en tekst.

Google elsker det

Video giver dit website større troværdighed overfor søgemaskiner som f.eks. Google, hvilket kan være med til at øge din placering på deres platform.

Ubegrænsede brugsmuligheder

Fra korte GIF’er og snappy sociale medieklip til dybgående forklaringsvideoer og kundecase-studier – videoens mangfoldighed er ubegrænset. Dette alsidige medie kan skræddersys til næsten enhver markedsføringskampagne og taktik.

 

At implementere video i din markedsføring er ikke bare en trendy taktik – det er en strategisk beslutning, der kan føre til mærkbare resultater. Ved at benytte videoindhold kan du øge brandbevidsthed, kundeloyalitet og sidst men ikke mindst; dit salg. Så hvis dit mål er at skabe en vedvarende og indflydelsesrig online tilstedeværelse, er det tid til at løfte dit kamera og sige: “Action!”

 

Kontakt JFM allerede i dag

Er du klar til at tage din online tilstedeværelse til det næste niveau? Kontakt JFM allerede i dag og lad os skabe en hjemmeside, der repræsenterer din virksomhed på bedste vis – og får den til at skinne på Google. Vi er dine full-service partnere i digital vækst, og vi er her for at sikre, at din virksomhed ikke bare bliver set, men også bliver husket.

Din henvendelse er sendt – vi besvarer den hurtigst muligt.
Din henvendelse er sendt – vi besvarer den hurtigst muligt.
Din henvendelse er sendt – vi besvarer den hurtigst muligt.