Markedsføring på abonnement

Med et abonnement hos JFM Business planlægger vi sammen din løbende marketingindsats. Det gør vi på baggrund af en medieanbefaling, der specifikt tager udgangspunkt i din virksomhed, konkurrencesituation, branche og dit lokalområde.

Din faste marketingpartner

Når du vælger os som din faste marketingpartner, kan du vælge mellem to forskellige afregningsmodeller: en årsaftale eller en abonnementsløsning. Begge former giver naturligvis en række fordele og rabatter sammenlignet med løbende at købe i mindre ordrer.

Opstarter du et Abonnement eller en Årsaftale hos os, tilbyder vi altid at starte med en markedsføringsanalyse. Her klarlægger vi god medieanbefaling med baggrund i din virksomheds situation i markedet.

Med bagrund i analysen vurderer vi sammen, hvor stort et markedsføringsbehov du har for at opnå dine forretningsmål.

En løbende abonnementsløsning giver dig bekvemmelighed ved lige store månedlige betalinger for adgang til vores produkter og support, som kan tilpasses dine behov. De månedlige betalinger betyder, at du altid kender din løbende månedlige omkostninger til markedsføring.

Når du vælger os som din faste marketingpartner, så bliver du helt automatisk en del af vores fordels-program JFM Business Partner. Det betyder, at du (udover dit abonnement) får invitationer til eksklusive events – både faglige og sociale.

Bliv kontaktet

Vi sidder klar til at hjælpe.

Ring eller skriv til os, hvis vi skal tage en uforpligtende snak om, hvordan vi kan anvende data i jeres markedsføring. Vi sidder klar ved telefonerne mandag-torsdag fra 8.00-16.00 og fredag fra 08.00-15.30.

Ofte stillede spørgsmål

Hvad koster et abonnement?

Prisen på dit abonnement afhænger af dit konkrete markedsføringsbehov.

Når du kontakter os medhenblik på at få optimal effekt af dine markedsføringskroner, starter vi med at lægge en medieanbefaling i samarbejde med dig. Med udgangspunkt i den finder vi den bedste pris og løsning for dig og din virksomhed.

JFM Business Partner – hvad er det?

JFM Business Partner er et fordelsprogrammet som du automatisk bliver en del af, når du indgår en fast løbende aftale med os – enten Abonnement eller Årsaftale.

Her får du blandet andet invitationer til eksklusive events – både faglige og sociale.

Du tager det første skridt. 
Så tager vi resten.

Udfyld formularen, så kontakter vi dig hurtigst muligt – og altid indenfor 48 timer på hverdage. Vi har et helt hold af lokale specialister, der er klar til at hjælpe dig. Så er der noget bestemt du gerne vil snakke med os om, så skriv det i “beskedfeltet”. Så sikrer vi at du får fat på den helt rigtige til dit behov.

Vi sidder klar ved telefonen mandag-torsdag fra 8-16 og fredag fra 8-15.30.​

Tak for din henvendelse

Mange tak – vi har modtaget din henvendelse og vender retur hurtigst muligt.

Du hører fra os inden 48 timer på hverdage.

Er det en hastesag, er du altid velkommen til at kontakte os på telefon 66 12 12 12.

Din henvendelse er sendt – vi besvarer den hurtigst muligt.
Din henvendelse er sendt – vi besvarer den hurtigst muligt.
Din henvendelse er sendt – vi besvarer den hurtigst muligt.