Content og sites

Content og sites dækker alt det indhold, dine kunder møder fra din virksomhed – i alle kontaktpunkter. For eksempel dit grafiske udtryk, tekster, og alt indholdet på din hjemmeside. I en verden, hvor millioner af virksomheder kæmper om kundernes opmærksomhed, er kvalitetsindhold ikke bare en fordel – det er afgørende for overlevelse. Godt content kan gøre forskellen om en person blot ser dit brand eller bliver en reel kunde i butikken.  

JFM Business er en full-service virksomhed, hvilket betyder at vi kan hjælpe dig fra start til slut i din proces. Har du helt styr på dit brand, dit logo, og din tone of voice, men har du brug for hjælp til produktionen og til at få det ud at leve? Så er du landet det helt rette sted.  

Vi kan hjælpe dig med produktion af dine tekster, grafikker, og videoer så du har indhold du kan bruge på tværs af dine platforme. Vi kan også hjælpe dig med at bygge din hjemmeside, inkl. content og dermed tage din forretning til næste niveau. At skabe engagerende indhold er et fuldtidsjob i sig selv. Ved at uddelegere indholdsproduktionen til professionelle tekstforfattere, grafikere og webdesignere frigør du værdifulde ressourcer, som kan anvendes til at forfine din kerneforretning. 

Bliv kontaktet

Vi sidder klar til at hjælpe.

Ring eller skriv til os, hvis vi skal tage en uforpligtende snak om, hvordan vi kan anvende data i jeres markedsføring. Vi sidder klar ved telefonerne mandag-torsdag fra 8.00-16.00 og fredag fra 08.00-15.30.

mio.
danskere når vi ud til om ugen, på tværs af vores medier
mio.
betale visninger på JFM-sites
+
aktive kampagner på digitale platforme

Hvad er content og sites?

Dit content og din hjemmeside er det første indtryk kunderne får af din virksomhed. Derfor er det også vigtigt at det spiller, og at din virksomhed står skarpt i indholdet. Her spiller en hjemmeside en helt central rolle. Uden en hjemmeside forsvinder du i mængden, usynlig for en verden, der leder online først og fremmest. En hjemmeside giver dig muligheden for at styre fortællingen om dit brand, at udstille dine styrker og at tilbyde værdi døgnet rundt, selv når kontoret er lukket. 

Professionelle skribenter og grafikere bringer ekspertise og en frisk vinkel, som kan vitalisere dit brand og sikre, at dit indhold både er attraktivt og målrettet. Med deres hjælp skaber du ikke kun indhold – du bygger en oplevelse, som kunderne husker og genkender.  

Invester i værdifuldt indhold og en professionel hjemmeside, og se, hvordan din virksomhed blomstrer i den digitale æra. Uanset om du søger assistance til at formidle din fortælling, finpudse dit budskab eller skabe en stærk online tilstedeværelse. 

”Vi har været utroligt glade for håndteringen, hjælpen og det at vi kunne sparre med vores rådgivere hos JFM om hjemmesiden. Intet har været for stort eller småt, og det vores medierådgivere har gjort, har altid været for vores bedste”

Linda Krogh, indehaver Maskincenter Felsted Linda Krogh Indehaver, Maskincenter Felsted

Ofte stillede spørgsmål

Hvad er content og sites?

Content og sites dækker over alt indenfor websites. Dvs. både selve rammerne omkring et website og det content, eller indholdet, der er på et website.

Med andre ord kan vi hjælpe med at sikre din digitale tilstedeværelse.

Hvad er content på et website?

Content refererer til alt det materiale, som udgør et websites indhold. Det inkluderer tekst, billeder, videoer, lydfiler, infografikker og interaktive elementer.

Hvad er SEO, og hvorfor er det vigtigt for mit websites content?

SEO står for søgemaskineoptimering og henviser til processen med at optimere et website for at forbedre dets synlighed i søgeresultaterne på søgemaskiner som Google. Ved at implementere SEO i dit content kan du hjælpe dit website med bedre at rangere, hvilket kan føre til mere trafik og bedre konverteringer.

Læs mere om hvordan JFM kan hjælpe dig med SEO.

Hvor hurtigt kan vi starte op?

Der er ikke et entydigt svar, da det afhænger af flere komponenter. Lad os tage en uforpligtende snak om dine ønsker og behov, så skræddersyer vores specialister den bedst mulige markedsføringsplan til dig.

Kontakt os i formularen.

Du tager det første skridt. 
Så tager vi resten.

Udfyld formularen, så kontakter vi dig hurtigst muligt – og altid indenfor 48 timer på hverdage. Vi har et helt hold af lokale specialister, der er klar til at hjælpe dig. Så er der noget bestemt du gerne vil snakke med os om, så skriv det i “beskedfeltet”. Så sikrer vi at du får fat på den helt rigtige til dit behov.

Vi sidder klar ved telefonen mandag-torsdag fra 8-16 og fredag fra 8-15.30.​

Websites

Et professionelt website spiller en central rolle i at sikre din virksomheds succes og synlighed. Det skaber en sammenhængende oplevelse for dine kunder, og styrker genkendeligheden i dit brand. Ved at få hjælp af professionelle til at udvikle og producere dit indhold og dit site, kan du frigøre tid til at fokusere på din kerneforretning. 

Videoproduktion

Med videoproduktion hos JFM har du mulighed for at skabe din virksomheds fortælling gennem video. 

Video giver dig mulighed for at skabe den helt rigtig stemning og miljø omkring din virksomhed eller produkt, som du gerne vil vise for dine kunder. Dine kunder engagerer sig mere i dit indhold, når det indeholder video, og du kan på kort tid forklarer komplekse budskaber.  

Se vores lynkursus om SEO

Vi ved, SEO kan virke som en uoverskuelig disciplin, særligt hvis det er “ukendt land”. Men bare rolig. Vi tager dig trygt gennem det mest basale omkring SEO, og du kan sagtens være med. Når du har gennemført vores lynkursus, kan du snakke med om SEO ved kaffemaskinen, imponere chefen ved næste møde, og begynde indsatsen med SEO for virksomhedens hjemmeside. 

Læs hele vores blog om SEO, for at blive klogere på ét af de tre elementer i Organic Search.

Din henvendelse er sendt – vi besvarer den hurtigst muligt.
Din henvendelse er sendt – vi besvarer den hurtigst muligt.
Din henvendelse er sendt – vi besvarer den hurtigst muligt.