Organic Search

Organic Search dækker over alt i værktøjskassen, der kan være med til at få dig højere op i søgemaskinernes resultater. Det er en effektiv måde at nå ud til dine kunder på, når de er på jagt efter netop det, som din virksomhed kan tilbyde.

Organic Search er en af de mest effektive måder, at få relevante brugere ind på dit site – og en af de bedste måder, du kan sikre en løbende og stabil strøm af trafik. Organic Search er et paraplybegreb som indeholder vores tre produkter, som sørger for, at drive organisk og relevant trafik til lige netop dit website. Og ikke bare trafik – reelle kunder.

Organic Search dækker over de tre discipliner; søgemaskineoptimering (SEO), linkbuilding og Google Business Profile. Ved at arbejde med disse discipliner, vil man på sigt opleve at kravle op i søgemaskinerne, og dermed hive flere kunder i butikken.

Kontakt os

Vi sidder klar til at hjælpe.

Ring eller skriv til os, hvis vi skal tage en uforpligtende snak om, hvordan vi kan anvende data i jeres markedsføring. Vi sidder klar ved telefonerne mandag-torsdag fra 8.00-16.00 og fredag fra 08.00-15.30.

%
Stigning i organiske brugere
+
nye søgeord i periode (6mdr)
%
stigning i organisk trafik

Hvad er organic search?

Vi forstår, at din succes er vores succes. derfor arbejder vores specialister tæt sammen med dig, for at forstå din virksomheds unikke behov og målsætninger. Netop det er afgørende for, at du kravler op i søgeresultaterne.

Med andre ord er du til stede, når kunderne er på udkig efter det du tilbyder. Det betyder mindre spild af annoncekroner og øgede placeringer i søgemaskiner som f.eks. Google.

Organic search er vigtigt fordi du får forbedret synlighed i søgemaskinerne, som er essentielt, når man ønsker flere kunder i forretningen.

Med organic search sikre du også relevant trafik til dit website – dvs. reelle kunder, som er på udkig efter dine services.

Du forbedrer også brugeroplevelsen og kunderejsen med organic serach, og får derved en højere konvertering og flere kunder i butikken.

”Jeg er rigtig glad for den måde JFM gør tingene på. Det er meget gennemsigtigt, og jeg er rigtig glad for den månedlige statusrapport, så jeg altid er opdateret”

Billedet viser Line Vølund, ejer af Advokatfirmaet Vølund Line Vølund Ejer, Advokatfirmaet Vølund

Ofte stillede spørgsmål

Hvad er SEO?

SEO står for “søgemaskineoptimering” og sørger for, din hjemmeside bliver rangeret højere på Google ved søgninger. Jo bedre din hjemmeside er SEO-optimeret, desto bedre rangerer din hjemmeside – og jo flere konverteringer vil du i sidste ende få.

Hvad er linkbuilding?

Linkbuilding opbygger autoritet og troværdighed med links fra andre hjemmesider, der linker til din hjemmeside. Linkbuilding er et af de vigtigste elementer for at optimere SEO.

Hvad er et eksternt link?

Eksterne links, er links der peger fra et website til et andet. Disse er også kendt som “backlinks” når de peger fra et andet site til dit eget. I konteksten af linkbuilding er målet typisk at få andre sites til at inkludere eksterne links, der peger tilbage til dit website, fordi disse backlinks kan signalere til søgemaskiner, at indholdet på dit site er værdifuldt og relevant. Dette kan have en positiv indflydelse på siden placering i søgemaskinernes resultatsider. Eksterne links er derfor en central komponent i linkbuilding-strategier.

Hvor hurtigt kan vi starte op?

Der er ikke et entydigt svar, da det afhænger af flere komponenter. Lad os tage en uforpligtende snak om dine ønsker og behov til den digitale markedsføring, så skræddersyer vores specialister den bedst mulige markedsføringsplan til dig.

Kontakt os i formularen herunder.

Du tager det første skridt. 
Så tager vi resten.

Udfyld formularen, så kontakter vi dig hurtigst muligt – og altid indenfor 48 timer på hverdage. Vi har et helt hold af lokale specialister, der er klar til at hjælpe dig. Så er der noget bestemt du gerne vil snakke med os om, så skriv det i “beskedfeltet”. Så sikrer vi at du får fat på den helt rigtige til dit behov.

Vi sidder klar ved telefonen mandag-torsdag fra 8-16 og fredag fra 8-15.30.​

Tak for din henvendelse

Mange tak – vi har modtaget din henvendelse og vender retur hurtigst muligt.

Du hører fra os inden 48 timer på hverdage.

Er det en hastesag, er du altid velkommen til at kontakte os på telefon 66 12 12 12.

Se vores lynkursus om SEO

Vi ved, SEO kan virke som en uoverskuelig disciplin, særligt hvis det er “ukendt land”. Men bare rolig. Vi tager dig trygt gennem det mest basale omkring SEO, og du kan sagtens være med. Når du har gennemført vores lynkursus, kan du snakke med om SEO ved kaffemaskinen, imponere chefen ved næste møde, og begynde indsatsen med SEO for virksomhedens hjemmeside. 

Læs hele vores blog om SEO, for at blive klogere på ét af de tre elementer i Organic Search.

Linkbuilding

Linkbuilding er helt basalt et link, som henviser til din hjemmeside. Du kan tænke det sådan, at et link fra en anden hjemmeside til din hjemmeside, bliver opfattet som en anbefaling af Google. Og derfor er Linkbuilding en god idé, da det øger din anbefalingsværdi hos Google, hvilket resulterer i, at du forbedrer din Google-placering. Altså, kommer du længere op i søgeresultaterne. Jo stærkere og mere troværdig ”link-hjemmesiden” er, jo stærkere anbefaling modtager du – og det kan Google godt lide!

Google Business Profile

Google Business Profile, tidligere kendt som Google My Business, er en gratis platform fra Google, som giver virksomheder mulighed for at styre deres online tilstedeværelse på tværs af Google, inklusive Search og Maps. Ved at oprette og optimere din Google Business Profile kan du forbedre din lokale SEO, fremhæve din virksomhed, vise vigtige oplysninger som åbningstider, kontaktinformation og kundeanmeldelser, og gøre det lettere for potentielle kunder at finde dig

Samlet set udgør Organic Search, dvs. SEO, linkbuilding og Google Business Profile en stærk trio for online markedsføring, der kan forbedre et websites synlighed, styrke dets omdømme og tiltrække kunder lokalt såvel som globalt. 

Din henvendelse er sendt – vi besvarer den hurtigst muligt.
Din henvendelse er sendt – vi besvarer den hurtigst muligt.
Din henvendelse er sendt – vi besvarer den hurtigst muligt.