Vores partnere

I JFM er vi i kontakt med over 2,8 mio. danskere hver uge året rundt. Dette kendskab til danskerne gør, at vi kan rykke din markedsføring til nye højder og med størst effekt, for vi kender dine kunder og er i kontakt med dem. En kontakt vi også kan skabe for dig.

Gul&Gratis logoJobdanmarkThe Unicorn logoDeal.dk logoSPOTdeal logoSweet deal logoAvisfordele logoDAO logo

I JFM koncernen dækker og rammer vi bredt, om det er blandt danskerne generelt eller om det er med alt det, som vi kan hjælpe dig med. Og kan vi ikke hjælpe dig med lige præcist dit problem i JFM Business, så kender vi helt sikkert nogen, der kan.

Udover alt det vi kan i JFM Business, så har vi et unikt, stærkt og bredt netværk af samarbejdspartnere, der har vores allerstørste anbefaling.

En anbefaling de får fordi, de hver især er allerforrest og en stjerne indenfor netop deres felt. Uanset om du står og mangler ekspertise til rekruttering, anvendelse af deals i din forretningsstrategi, tryk til dine firmabiler eller den helt store brandingstrategi – Ja så kan vi pege dig i retning at den helt rette partner. Se hvad hver enkelt af vores partnere kan gøre for netop dig og din forretning.

Dealsites

Deal.dk logo

De bedste lokale tilbud

Deal.dk bugner med gode deals på alt fra lækre madoplevelser, underholdning og selvforkælelse til smarte produkter til hjemmet, haven, garderoben og meget mere. Derudover finder man også herlige ophold i både ind- og udland samt fantastiske storby-, sol- og oplevelsesrejser – alt sammen til skarpe DEALpriser. Den typiske Deal.dk bruger bor i Vestdanmark med en overvægt i Odense og Aalborg. De er på jagt efter gode tilbud – de tiltrækkes af lave priser og høje rabatter.

Besøg Deal.dk her
Spotdeal logo

De fedeste deals

På SPOTdeal finder man en bred vifte af kvalitetsoplevelser og produkter. Ophold på nogle af Danmarks dejligste hoteller og hyggeligste kroer samt skræddersyede udlandsrejser fra førende udbydere er særligt attraktivt blandt SPOTdeals brugere, ligesom håndplukkede gastronomi- og kulturoplevelser samt wellness og spa også er populært. Størstedelen af SPOTdeals brugere er prisbevidste og samtidig købestærke med en forkærlighed for kvalitet og berigende oplevelser. De er lokaliseret over hele landet, men flest i – og omkring København, Aarhus og Nordsjælland.

Besøg SPOTdeal her
Sweetdeal logo

Deals der forsøder tilværelsen

På Sweetdeal forhandles et væld af lokale mad-, kultur, underholdnings- og selvforkælelsesoplevelser, smarte produkter samt enestående rejser og ophold både i – og udenfor landets grænser. Fællesnævneren for alle dealsne er den gode pris – Sweetdeals hjerte banker ganske enkelt for at forsøde brugerens hverdag med de bedste tilbud til de bedste priser. Der er Sweetdeal-brugere over hele Danmark, dog bor flest i København, på Sjælland og i Aarhus. De er købestærke, men tiltrækkes af lave priser og høje rabatter

Besøg Sweetdeal her

Fordelsklub

Avisfordele logo

Avisens fordelsklub

Alle abonnent på én af vores mange aviser har gratis adgang til Avisfordele.dk’s tilbud. I fordelsklubbens univers findes et stort udvalg af foredrag, koncerter, busture, rejser og produkter til din bolig.

Tilbyd dine produkter og services til alle vores abonnenter!

Besøg Avisfordele.dk her

Jobannoncering og rekruttering

Jobdanmark logo

Målrettet jobannoncering og employer branding

Jobdanmark vil være det foretrukne digitale jobunivers, der med afsæt i målrettet rekruttering og branding, binder mennesker og virksomheder sammen.

Vi kender din næste medarbejder. Skal vi skabe kontakten?

Læs mere her

Levering

DAO logo

Levering, hver dag

Dao leverer breve og pakker til hele Danmark. Om det er direkte til den private hjemmeadresse eller til pakkeshoppen, så leverer Dao både for private og erhverv i hele landet. 365 dage om året.

Skal Dao også levere dine pakker?

Læs mere her

Markedsføring & markedsføringskanaler

The Unicorn logo

Det kreative bueau

The Unicorn er et kreativt bureau med base i Odense og København. De kommer til denne verden med et stærkt formål: At skabe originalt værk, der er værd at bruge folks tid – vores kunders, vores kunders kunders og vores egen. Tid er trods alt det mest dyrebare, vi har. Så lad os få mest muligt ud af den.

Læs mere om dem her
STEP logo

Leading publishers and advertisers into tomorrow

Mediebranche bevæger sig konstant, og vi vil altid være dem der former og leder udviklingen inden for medier og annoncering.

Uanset hvilke udfordringer morgendagen bringer, vil vi være der som førende aktører, klar til at støtte vores kunder i deres digitale annoncestrategier og sikre deres succes.

Mød dem her
Gul og gratis logo

Køb og sælg hos Gul&Gratis

Med en erhvervsaftale på GulogGratis.dk kan du bruge en af Danmarks største hjemmesider som afsætningskanal for dine produkter.

Med 1.4 mio. ugentlige besøg og mere end 500.000 aktive annoncer er GulogGratis.dk en af Danmarks mest trafikerede hjemmesider.

GulogGratis.dk er et beslutningsmedie; brugerne ved hvad de kommer efter, og de er klar til at handle hurtigt!

Skal de handle med dig?

Læs mere her

Trykkeri og meget mere

Har du brug for hjælp til markedsføring?

Vi vil gerne gøre markedsføring så nemt for jer som muligt – samtidig med, I opnår den ønskede effekt. Derfor er det vores mål at være den eneste marketingspartner, I behøver. Det tror vi på, vi kan være med vores fire kernekompetencer:

  • Vi er full-service
  • Vores medieanbefalinger går på tværs af nye og traditionelle medier
  • Vi er den medievirksomhed i Danmark, der har adgang til mest data
  • Vi er eksperter i lokal markedsføring

Læs mere om hvordan vi gør.

Din henvendelse er sendt – vi besvarer den hurtigst muligt.
Din henvendelse er sendt – vi besvarer den hurtigst muligt.
Din henvendelse er sendt – vi besvarer den hurtigst muligt.