Strategi og rådgivning

Markedsføring. Vejen til vækst. Men det kræver tid, kompetencer og ressourcer. Det er det, vi er her for.​

For at være sparringspartneren, der håndterer al jeres markedsføring, fra rådgivning til eksekvering, på alle platforme.

Som en af landets førende medievirksomheder har vi et indgroet ansvar for altid at være i front med den nyeste viden om mediernes udvikling. Med et team af over hundrede eksperter, som er dygtige inden for både de moderne og klassiske mediekanaler, er vi i stand til at tilbyde jer skræddersyet rådgivning, der er rettet præcist mod at fremme jeres virksomheds succes.

Med det som fundament skaber vi en plan, som vi derefter udfører for jer. Dette gør processen smidig for jer og sikrer samtidig, at jeres markedsføringsbudget bliver anvendt på den mest optimale måde.

Kontakt os

Vi sidder klar til at hjælpe.

Ring eller skriv til os, hvis vi skal tage en uforpligtende snak om, hvordan vi kan anvende data i jeres markedsføring. Vi sidder klar ved telefonerne mandag-torsdag fra 8.00-16.00 og fredag fra 08.00-15.30.

Vores medieanbefaling sikrer, jeres marketingkroner bliver investeret rigtigt.

Vi tror ikke på, der er ét medie, der er det bedste. Vi tror på, det handler om at finde det rigtige match. Finde ud af, hvor lige præcis jeres målgruppe er – og hvor jeres budskab kan trænge bedst igennem for det budget, I har til rådighed.

For os er det vigtigste, at jeres marketingkroner bliver investeret i de medier, hvor I får mest udbytte for dem.

Vores medieanbefalinger tager derfor udgangspunkt i data fra vores softwaresystem, hvor en algoritme beregner, hvilke medier jeres virksomhed bør være til stede på ud fra en masse parametre. Hvilke medier, vi anbefaler, baserer sig dermed på data fremfor synsninger. Sådan tror vi på, vi kan lykkedes med at ramme dine kunder bedst.

Ofte stillede spørgsmål

Hvorfor JFM Business?

Med JFM Business kan I samle al håndteringen af jeres markedsføring ét sted. Vi hjælper gennem hele processen; fra rådgivning til eksekvering af både jeres digitale tilstedeværelse og jeres markedsføring. Og selvfølgelig på alle relevante platforme. ​

Hvad betyder det, når I siger ‘full-service’?

I JFM har vi selv over 100 forskellige medier, fordelt over digitale platforme, radiokanaler, podcasts, dagblade og ugeaviser, men vi hjælper også med annoncering på andre kanaler end vores egne. Med andre ord; vi rådgiver om alt, efter dine behov.

Hvorfor er personlig rådgivning vigtig i markedsføring?

Personlig rådgivning sikrer, at strategien er tilpasset virksomhedens unikke behov, markedssituation og målgruppe, hvilket øger chancerne for en vellykket markedsføringskampagne.

Hvor hurtigt kan vi starte op?

Vi kan starte nu. Ræk ud til os, så kontakter vi dig, og tager en uforpligtende snak om dine ønsker og behov. Fysisk, hos en af vores lokalafdelinger, eller online.

Kontakt os i formularen herunder.

Du tager det første skridt. 
Så tager vi resten.

Udfyld formularen, så kontakter vi dig hurtigst muligt – og altid indenfor 48 timer på hverdage. Vi har et helt hold af lokale specialister, der er klar til at hjælpe dig. Så er der noget bestemt du gerne vil snakke med os om, så skriv det i “beskedfeltet”. Så sikrer vi at du får fat på den helt rigtige til dit behov.

Vi sidder klar ved telefonen mandag-torsdag fra 8-16 og fredag fra 8-15.30.​

Tak for din henvendelse

Mange tak – vi har modtaget din henvendelse og vender retur hurtigst muligt.

Du hører fra os inden 48 timer på hverdage.

Er det en hastesag, er du altid velkommen til at kontakte os på telefon 66 12 12 12.

Din henvendelse er sendt – vi besvarer den hurtigst muligt.
Din henvendelse er sendt – vi besvarer den hurtigst muligt.
Din henvendelse er sendt – vi besvarer den hurtigst muligt.