Book et møde med en rådgiver

Vores medierådgivere giver indsigt og viden, der kan skabe klarhed over og identificere muligheder for markedsføring af netop din virksomhed. Med vores omfattende forståelse af medielandskabet kan vi hjælpe dig med at træffe velovervejede beslutninger, der øger effekten af dine markedsføringsindsatser.

Vores specialister er eksperter på tværs af digitale platforme og andre medieformer som f.eks. lyd og print. Og det gør os til den partner, der kan hjælpe dig med alle aspekter af din markedsføring.

Få kompetent medierådgivning: ​Vælg en full-service marketingpartner

Som full-service partner kan vi tage os af hele processen – fra valg af medier og målgrupper til den endelige eksekvering af materialer og indrykning.
Vi er eksperter i at skabe mediestrategier, der er skræddersyet efter ønsker og behov. Fokusset for os er at strategien matcher jeres unikke behov og mål, ved at sammenligne de forskellige styrker, som medietyperne har. Det tror vi på, er den bedste medierådgivning. 

Ingen kan være god til alt. Men +100 specialister kan ret meget tilsammen.

JFM råder over digitale specialister samt radiospecialister – kendetegnet for dem er, at de kan skræddersy deres medierådgivning efter behov.

For os handler det nemlig om at sikre, at jeres marketingbudget bliver brugt, hvor det gør mest gavn. Vi baserer vores anbefalinger om, hvor I bør annoncere, på data fra vores software, hvor en algoritme finder de bedste medier for netop jeres virksomhed.

Book et møde
Tilbage
Videre

Læs vores cookie- og privatlivspolitik. Du kan til enhver tid tilbagekalde dit samtykke ved at kontakte os.

Vi sidder klar til at hjælpe.

Ring eller skriv til os, hvis vi skal tage en uforpligtende snak om, hvordan vi kan anvende data i jeres markedsføring. Vi sidder klar ved telefonerne mandag-torsdag fra 8.00-16.00 og fredag fra 08.00-15.30.

Billedet viser kvadrater der flyder

Det handler ikke om at ramme dem alle, men om at ramme de rigtige

Din henvendelse er sendt – vi besvarer den hurtigst muligt.
Din henvendelse er sendt – vi besvarer den hurtigst muligt.
Din henvendelse er sendt – vi besvarer den hurtigst muligt.