En unik aften på den nyåbnede restaurant Anton i hjertet af København – d. 18. september.

I en af Københavns smukkeste bygninger i Store Strandstræde slår folkene bag Marv & Ben og The Pescatarian dørene op for Restaurant Anton.
Den 171 år gamle bygning skal danne ramme om et sæsonbetonet køkken, der viderefører succes-restauranternes gastronomiske filosofi.

Johan B. Holck står bag Restaurant Anton sammen med Marc Wehner (medejer og restaurantchef hos The Pescatarian), køkkenchef Martin Olsen (køkkenchef hos Marv & Ben og modtager af Michelins Bib Gourmand på femte år) og head sommelier Gustav Frandsen (head sommelier og restaurantchef hos Marv & Ben).

JFM har lejet hele restauranten den 18. september, og menuen på restaurant Anton vil være særligt sammensat til aftenens særlige event. Hertil kommer der enten vinmenu eller saftmenu – alt efter hvad man har lyst til.

Værdi for mad og drikke kr. 1.600 (inklusiv moms).
Din pris for dette arrangement er kr. 750 (inklusiv moms).

Arrangøren oplyser

– Det er muligt at købe to pladser pr. virksomhed. Ved flere indehavere/partnere kan yderligere billetter tilkøbes.
– Aftenen starter kl.18.00  og forventes afsluttet kl. ca. 21.30.
– Prisen inkluderer middag og vinmenu/saftmenu samt vand under middagen
– Allergener samt ønsker til saft- eller vinmenu skal meldes til: businesspartner@jfm.dk.
– I vil blive kørt med bus fra Codanhus til Restaurant Anton (hvis dette ønskes) og tilbage til Codanhus efter middagen.

Billeder fra restauranten

Din henvendelse er sendt – vi besvarer den hurtigst muligt.
Din henvendelse er sendt – vi besvarer den hurtigst muligt.
Din henvendelse er sendt – vi besvarer den hurtigst muligt.