Bliv en del af noget magisk

Julefrokost-magasinet er en indbydende optakt til årets sociale begivenheder i både privat og professionelt regi. Det er den perfekte platform til at præsentere din virksomhed og dine produkter for et bredt publikum, der er på udkig efter inspiration og løsninger til deres julefrokoster.

Julefrokost-magasinet 2024 udkommer GRATIS den 26. september i fem regionale udgaver.

Alt om julefrokosten

Vi fylder magasinet med alt fra den traditionelle til den moderne julefrokost. Læsere kan finde inspiration til klassiske danske julefrokostretter, moderne twists, vegetariske og veganske alternativer, samt innovative opskrifter, der vil imponere gæsterne.
Uanset om din virksomhed tilbyder catering, festlokaler, dekorationer, underholdning, mad ud af huset eller noget helt andet til julefrokosten, er der plads til at fremhæve, hvordan du kan bidrage til en mindeværdig julefrokost for private eller virksomheder. 

Få maksimal eksponering

Få fyldt ordrebøgerne til julefrokostsæsonen ved at annoncere i Julefrokost-magasinet. Du har mulighed for eksponering på tværs af fem regioner: Sydjylland, Østjylland, Vestjylland, Fyn og København/Nordsjælland. Dette sikrer, at din besked når ud til potentielle kunder i hele landet, og hjælper med at drive trafikken direkte til dine tilbud fra både private og professionelle som er i gang med at planlægge deres julefrokoster.

Hør nærmere om Julefrokost Magasinet 2024

Udfyld informationerne herunder, så kontakter vi dig snarest. Vores team står klar til at hjælpe dig med at finde den bedste måde at præsentere din virksomhed på, så du får mest muligt ud af din annoncering i Julefrokost-magasinet.

Lad os sammen sikre, at julefrokostsæsonen 2024 bliver en stor succes for din virksomhed!

Læs vores cookie- og privatlivspolitik. Du kan til enhver tid tilbagekalde dit samtykke ved at kontakte os.

Tak for din henvendelse! Du vil snart blive kontaktet af en af vores specialister.

Din henvendelse er sendt – vi besvarer den hurtigst muligt.
Din henvendelse er sendt – vi besvarer den hurtigst muligt.
Din henvendelse er sendt – vi besvarer den hurtigst muligt.