Udfordring

Advokatfirmaet Vølund ønskede, meget simpelt, at få nogle kunder til forretningen. Da ejeren, Line Vølund, kontaktede JFM, var der ingen markedsføringsmæssig aktivitet omkring hendes forretning. Hun ønskede derfor at skabe synlighed, og fik derfor først publiceret en artikel i Ugeavisen Svendborg og Fyns Amts Avis, som gav synlighed nu-og-her, men dertil ønskede Line også at sikre en mere stabil online tilstedeværelse.

Løsning

Advokatfirmaet Vølunds ønske var meget simpelt større synlighed online. Derfor blev virksomheden tilknyttet vores SEO-ekspert, Martin, som hjalp med at optimere på hjemmesiden igennem tekstoptimering og generel søgeordsanalyse, for at kunne udvælge specifikke søgeord.

Den organiske trafik på hjemmesiden er steget med 23,4%, hvilket har eksponeret Advokatfirmaet Vølund overfor flere potentielle kunder.

%
stigning i organiske brugere
flere søgeord, bliver Advokatfirmaet Vølund fundet på Google

Resultater der batter, med SEO-optimering fra JFM

  • Advokatfirmaet Vølund oplevede en stigning i organiske brugere på 23,4%
  • Efter de første 6 måneder med SEO-optimering fra JFM blev hjemmesiden fundet på 49 flere søgeord på Google
  • Line og hendes advokatfirma sparer tid og energi på markedsføringen, og kan nu bruge mere energi på selve forretningen

Som nyligt stiftet virksomhed har det været vigtigt med en tydelig strategi for SEO-optimering, for at opnå den nødvendige synlighed. Denne case er et godt eksempel på, at en sådan strategi, kan løfte hjemmesidens placering på Google og i sidste ende resultere i kontakt med flere potentielle kunder.

Samarbejdet med Advokatfirmaet Vølund og JFM har været en succes, og Line Vølund er utroligt glad for, at hun er blevet inddraget i beslutningsprocessen hele vejen, så vi sammen kunne opnå endnu bedre resultater.

”Jeg er rigtig glad for den måde JFM gør tingene på. Det er meget gennemsigtigt, og jeg er rigtig glad for den månedlige statusrapport, så jeg altid er opdateret”

Billedet viser Line Vølund, ejer af Advokatfirmaet Vølund Line Vølund Ejer, Advokatfirmaet Vølund
Din henvendelse er sendt – vi besvarer den hurtigst muligt.
Din henvendelse er sendt – vi besvarer den hurtigst muligt.
Din henvendelse er sendt – vi besvarer den hurtigst muligt.