Udfordring

AJ Produkter ønskede at bryde med deres traditionelle tilgang til markedsføring, for at opnå synlighed hos en særlig målgruppe – iværksættere og start-ups. JFMs mulighed for native-artikler blev tilgangen til at nå den definerede målgruppe i øjenhøjde.

Løsning

Med fokus på den gode iværksætterhistorie målrettet iværksættere og start-ups, blev der af JFMs  journalist udarbejdet en Native-artikel. Og kvaliteten af en professionel udarbejdet artikel bliver ”belønnet” af læseren med et større engagement.

AJ Produkter fik succes med at supplere traditionel markedsføring med en velskrevet native-artikel, for at nå ud til den særligt definerede målgruppe.

+
visninger på 30 dage

AJ Produkter fik øget engagement og kendskabsgrad hos deres målgruppe

  • Native-artiklen opnåede i perioden 9. november til 10. december over 500.000 visninger på JFMs nyhedssite; JydskeVestkysten
  • Native-artiklen resulterede i et øget engagement blandt en ny type målgruppe hos AJ Produkter, hvilket øgede kendskabsgraden
  • Native-artiklen harmonerede desuden glimrende med AJ Produkters generelle markedsføringsstrategi – bl.a. virksomhedens arbejde med SEO.
  • Marketing Manager Thomas Kruse-Theil er tilfreds med effekten af den Native-artiklen.

Samarbejdet mellem AJ Produkter og JFM er en succes. Thomas Kruse-Theil fortæller, at han er meget tilfreds med den professionelle tilgang til udformningen af artiklen, samt perspektivet journalisten har taget på AJ Produkter og casen.

Billedet viser AJ Produkters logo på en bygning

“Den gode historie vil i enhver kontekst tiltrække opmærksomhed, og vi prioriterer derfor at præsentere læseren for interessant, spændende og fascinerende content. Koblingen mellem indhold og brand er altafgørende, mens vores store fokus også har været at udkomme på en platform med en stærk troværdighed og høje læsertal – KPI´er, som JFM har leveret på”

Billedet viser Thomas fra AJ Produkter Thomas Kruse-Theil Marketing Manager, AJ Produkter
Din henvendelse er sendt – vi besvarer den hurtigst muligt.
Din henvendelse er sendt – vi besvarer den hurtigst muligt.
Din henvendelse er sendt – vi besvarer den hurtigst muligt.