Udfordring

Akupunktur Huset og ejer, Hanne Simonsen, har løbende anvendt JFM til at håndtere markedsføringen. Da Hanne og Akupunktur Huset søgte at få optimeret deres digitale image, tog hun fat i JFM. Efter flere snakke med specialister fra JFM, besluttede Hanne at gå med en samlet løsning, så Akupunktur Husets digitale image blev styrket.

Løsning

Hanne var i kontakt med flere af JFMs digitale specialister – bl.a. indenfor websites, SEO og Google Ads. Løsningen blev nemlig en kombination af de tre områder, idet de alle bidrager til en synergieffekt, som Hanne og Akupunktur Huset har kunne mærke på trafikken og henvendelserne, de har fået igennem websitet.

Akupunktur Huset fik i samarbejde med JFM udviklet et website, SEO-optimeret sitet og lavet annoncer i Google Ads, som alt sammen havde det samme formål; at øge det digitale engagement hos Akupunktur Huset.

Efter websitet blev udarbejdet og implementeret sammen med SEO-optimering og Google Ads, har Hanne og Akupunktur Huset fået 125% flere henvendelser. Derudover generelt flere besøgende fra Google og Bing.

%
stigning i henvendelser fra website
%
stigning i besøgende til websitet i perioden

Resultatet af de digitale optimeringer, er ikke til at tage fejl af

  • Akupunktur Huset har fået et optimeret og responsivt website – altså, et website der egner sig både på computer- og mobilvenlig – som er opsat med fokus på SEO, og derfor at få flest mulige i butikken fra Google
  • Dertil hjælper JFM løbende med optimeringen af SEO samt opsætningen af Google Ads, som har været med til at øge konverteringen

Synergien i websitet, SEO og Google Ads har bidraget til en stigning på 125% i henvendelser fra websitet. Derudover har Akupunktur Huset oplevet en generel stigning i besøg på 14,42%. Google Ads har helt konkret bidraget med 5,79% af alle besøgende.

”Vi fik en smag på de ydelser JFM kunne tilbyde, da vi blev præsenteret for websites, SEO og Google Ads af fire forskellige specialister, som vi fik tilknyttet. Dér vidste jeg, at det var det vi skulle”

Hanne Simonsen, indehaver Hanne Simonsen Indehaver, Akupunktur Huset

Hvordan ser Akupunktur Husets website ud?

Se videoen herunder og få et indblik i hvordan et website fra JFM kunne se ud:

Din henvendelse er sendt – vi besvarer den hurtigst muligt.
Din henvendelse er sendt – vi besvarer den hurtigst muligt.
Din henvendelse er sendt – vi besvarer den hurtigst muligt.