Udfordring

Da Lars overtager botex Viborg i januar 2021, er det en forretning der halter på kendskabsgraden, særligt fordi virksomheden er flyttet fra Viborg centrum til den vestlige del af byen. Med Lars’ mere end 15 års erfaring fra selvsamme søsterbutik i Skive, var han klar over, at kendskab til butikken i Viborg krævede lokal synlighed. Hvordan griber man den opgave an? Lars rakte ud til JFM i Viborg, og med en samlet medieplan, hvori lokalaviserne i Viborg indgik, var det løsningen, der gjorde forskellen.

Løsning

Siden foråret 2021 har Lars indrykket annoncer i ugeaviserne Viborg Nyt og Møldrup-Aalestrup. Annoncerne skulle først og fremmest sikre at butikken i Viborg havde nok synlighed lokalt. Men annoncerne viste sig at være så effektive, at kendskabsgraden spredte sig ud i oplandet.

Lars´ marketingplan indeholder også digitale medier, hvilket bidrager til den samlede mediestrategi. Tilgangen med at kombinere print- og digitale medier, har været effektiv for botex Viborg. Det suppleret med indsigt i, hvad der rører sig i lokalsamfundet, danner grundlag for en medieanbefaling, hvor marketingkronerne er bedst investeret.

Lars fortæller, at han valgte JFM, da han skulle bruge en samarbejdspartner, som kunne eksekvere på den synlighed, botex Viborg havde brug for.

Botex Viborg-annoncerne når samlet ud til 44.000 ugentlige læsere i ugeaviserne Viborg Nyt og Møldrup-Aalestrup

+
læsere ugentligt

Lars valgte avisannoncer, for at understøtte kendskabsgraden lokalt

  • Botex Viborg har, med kontinuerlig annoncering i ugeaviserne, kombineret med øvrig markedsføring, øget kendskabsgraden

Lars Gramberg og botex Viborg har effektivt implementeret en samlet mediestrategi, som understøtter den fortsatte udvikling af forretningen. Botex Viborg og JFMs samarbejde er en succes. Lars fortæller, at han er meget tilfreds med effekten af hans markedsføringsinvestering.

Billedet viser to botex-biler ved et hus

“Vi har haft meget glæde af at køre annoncer i de lokale aviser i Viborg. Det har både understøttet og øget vores kendskabsgrad hos viborgenserne”

Billedet viser indehaver af botex Viborg, Lars Gramberg Lars Gramberg Indehaver, botex Viborg
Din henvendelse er sendt – vi besvarer den hurtigst muligt.
Din henvendelse er sendt – vi besvarer den hurtigst muligt.
Din henvendelse er sendt – vi besvarer den hurtigst muligt.