Udfordring

Maja Højgaard startede Chokolicius i september 2022 i Viborg. Hun startede fra 0 – og uden et lokalt netværk, hvorfor det var svært at nå ud til lokale kunder. Hun havde behov for at øge synligheden overfor potentielle kunder i og omkring Viborg. I starten afprøvede hun sociale medier – både Instagram og Facebook, men som nystiftet virksomhed rakte kampagnebudgettet ikke til at ”bryde lydmuren” mod større konkurrerende virksomheder. Maja var derfor på udkig efter en annonceringsform, der henvendte sig direkte til lokalmiljøet.

Løsning

Maja kontaktede JFMs afdeling i Viborg, og blev koblet til vores radio-specialist, Henrik. Sammen fik de skræddersyet nogle radiospots, som afspejlede Maja og Chokolicius’ ønsker og behov ift. at øge den lokale kendskabsgrad.

Chokolicius oplever et langt større lokalt kendskab, hvor kunderne kommer ind i butikken og siger, at de har hørt om forretningen i radioen.

estimerede eksponeringer på 30 dage*

Chokoladen kommer ud til viborgenserne

  • Chokolicius startede i september 2022, og har siden da oplevet øget tilgang af kunder til butikken i Viborg
  • Maja fortæller, at forskellen fra før og efter radiospots, er til at mærke. Nu får de forespørgsler til arrangementer og har en mere fast kundekreds

Som nystiftet virksomhed har det været vigtigt for Maja og Chokolicius, at få mest ud af markedsføringsbudgettet med effekten at ramme potentielle lokale kunder. JFMs radiostationer lyttes ugentligt af 786.000 danskere. Radio Viborg rammer i lokalområdet ugentligt 105.000 af dem.

Samarbejdet mellem Chokolicius og JFM er en succes. Maja Højgaard fortæller, at hun er virkelig glad – både for effekten og for den måde radiospecialisten Henrik, fra starten satte sig ind i hendes situation.

Billedet viser kunder i butikken Chokolicius

”En kørelærer kom ind i butikken efter at have hørt vores reklame i radioen hele dagen, og MÅTTE bare smage nogle af vores chokolader. Vi kan virkelig mærke den positive lokale effekt, som radioen har givet os”

Billedet viser Maja Højgaard Maja Højgaard Ejer, Chokolicius

*estimeret vha. Gallups Lokalradio Index – 2. halvår 2022

Din henvendelse er sendt – vi besvarer den hurtigst muligt.
Din henvendelse er sendt – vi besvarer den hurtigst muligt.
Din henvendelse er sendt – vi besvarer den hurtigst muligt.