Behov

DT Rullecontainer og ejer, Martin Nielsen, havde behov for at øge konverteringsraten på webshoppen. De havde allerede forsøgt sig hos andre bureauer, men resultaterne var ikke tilfredsstillende. Derfor kontaktede Martin JFM, og indledte et samarbejde, for at få optimeret og skaleret annoncerne.

Løsning

Med behovsafdækningen allerede håndteret, realiserede JFMs specialister optimeringen og skaleringen af annoncerne på Google Ads med ‘Google Shopping’-annoncer. Annoncerne blev implementeret via Google Performance Max, hvilket betyder, at JFMs specialister løbende har kunne optimere annoncerne ud fra deres performance, og hvor DT Rullecontainer har haft den største fortjeneste.

Det har resulteret i resultater, som ikke er til at tage fejl af. DT Rullecontainer har siden det indledte samarbejde med JFM bl.a. sænket deres omkostninger på Google Ads med 54,9% og samtidig betragteligt øget deres konverteringsgrad.

%
øget konverteringsgrad siden JFM overtog
%
højere ROAS siden JFM overtog

Lavere annonceomkostninger, højere konverteringsgrad

DT Rullecontainer har siden implementeringen af sine ’Google Shopping’-annoncer formået at:

  • Øge konverteringsgraden med 34,7%
  • Fået et højere Return-On-Ad-Spend (ROAS) på 162,5%
  • Sparre 54,9% i annonceringsomkostninger til Google
  • Øge omsætningen med 18,3%

JFM har med en samlet plan øget annonceringsbenet hos DT Rullecontainer betragteligt, men samtidig sparret på omkostningerne til netop annonceringen. Optimeringen og skaleringen er derfor lykkedes, og udviklingen fortsætter.

Billedet viser en person, der skubber en rullecontainer

”Jeg er godt tilfreds med de resultater JFM leverer med Google Shopping. Derudover har samarbejdet med JFMs specialister budt på gode råd og sparring, samtidig med vi har lagt en effektiv plan for annonceringen”

Billedet viser ejer af DT Rullecontainer, Martin Martin Nielsen Indehaver, DT Rullecontainer
Din henvendelse er sendt – vi besvarer den hurtigst muligt.
Din henvendelse er sendt – vi besvarer den hurtigst muligt.
Din henvendelse er sendt – vi besvarer den hurtigst muligt.