Udfordring

Linda Krogh og Maskincenter Felsted har haft tilknyttet JFM i et tæt samarbejde igennem flere år, og da virksomhedens digitale image skulle optimeres en smule, var JFM det oplagte valg. Linda kunne godt lide tanken om at samle alt markedsføringsrelateret ét sted, hvilket hun kunne ved JFM.

Derfor udviklede Linda sammen med sine medierådgivere, Kenneth og Mathilde, en retning for hvordan en ny hjemmeside skulle strikkes sammen.

Løsning

Maskincenter Felsteds markedsføring har i mange år været bestående af avis- og radioannoncer samt digital markedsføring. Et naturligt sted de potentielle kunder fra markedsføringen har opsøgt Maskincenter Felsted, er selvfølgelig online. Derfor gav det god mening at optimere her, for at kunne understøtte forretningen digitalt. Og resultaterne taler for sig selv!

Linda fortæller, at de har fået mere trafik på hjemmesiden, og at de får positive tilkendegivelser for indholdet fra både kunder og leverandører.

Efter hjemmesiden blev udarbejdet og optimeret, har Maskincenter Felsted haft en stigning på op imod 400% af trafik til websitet

~
%
stigning på organisk trafik til sitet

Ny hjemmeside giver nemt og hurtigt overblik for potentielle kunder

  • Maskincenter Felsted har fået en optimeret og responsiv hjemmeside – altså, en hjemmeside der egner sig både på computer- og mobilvenlig – som lever op til de krav og forventninger de havde, hvilket også er smittet af på trafikken til sitet
  • Virksomhedens produkter bliver nu professionelt beskrevet, hvilket giver potentielle kunder et nemt og hurtigt overblik

Hjemmesiden giver Maskincenter Felsted et ekstra gear at håndtere kunder på, idet de fremstår professionelle og får præsenteret virksomheden samt deres produkter i et stilrent miljø.
Stigningen i trafikken til websitet og den generelle markedsføringsplan, kan tilskrives et stærkt flerårigt samarbejde med at sikre kundeflowet til Maskincenter Felsted – og det er lykkedes på bedste vis.

”Vi har været utroligt glade for håndteringen, hjælpen og det at vi kunne sparre med vores rådgivere hos JFM om hjemmesiden. Intet har været for stort eller småt, og det vores medierådgivere har gjort, har altid været for vores bedste”

Linda Krogh, indehaver Maskincenter Felsted Linda Krogh Indehaver, Maskincenter Felsted

Hvordan ser Maskincenter Felsteds hjemmeside ud?

Se videoen herunder og få et indblik i hvordan en hjemmeside fra JFM kunne se ud:

Din henvendelse er sendt – vi besvarer den hurtigst muligt.
Din henvendelse er sendt – vi besvarer den hurtigst muligt.
Din henvendelse er sendt – vi besvarer den hurtigst muligt.