Udfordring

ME Haveservice & Anlæg er lokalforankret i og omkring den nordjyske by Hadsund. Ove Nørby Dahl, stifter og medejer, ønskede at øge markedsføringsindsatsen til et større geografisk område som f.eks. Randers og op imod Aalborg. Ove rakte ud til JFM, og blev ”koblet sammen” med vores lokalkendte medierådgiver, Line. I den efterfølgende dialog besluttede Ove og Line at annoncer i lokalaviser, ville være vejen frem, da det både er en billig og effektiv måde at nå ud til potentielle kunder.

Løsning

Med afsæt i Ove og ME Haveservice & Anlæg’s ønske om at ramme flere potentielle kunder i det store opland, anbefalede Line tre forskellige lokalaviser – Mariager Avis, Randers Amtsavis og Randers Onsdag. Aviserne rammer et bredt spektrum af potentielle kunder, som er interesserede i lokalmiljøet omkring dem, og derfor er aviserne oplagte til at sikre maksimal synlighed.

Ove mærker kundetilgangen er blevet større, for kunderne nævner, at de har set hans annoncer i avisen.

Dagbladet Randers Amtsavis rammer ugentligt 31.000 læsere – deri også et geografisk område, som ikke kun tæller byen Randers.
De to ugeaviser, Mariager Avis og Randers Onsdag, står for hhv. 10.000 og 35.000 ugentlige læsere, og som dagbladet, rammer et stort geografisk område.

+
læsere ugentligt

Kunderne fortæller Ove, at de har set hans annoncer i avisen

  • ME Haveservice & Anlæg har billigt og effektivt kunne sprede deres budskab i lokalområdet, og har fået flere kunder i butikken
  • Ove og ME Haveservice & Anlæg har været tilfredse med udviklingen, idet de har kunne følge resultaterne ”1-til-1”, når kunderne fortæller, at de har set annoncerne

Ove er meget tilfreds med den øgede synlighed – specielt i oplandet, hvor han oplever et øget engagement og kunder fra en større geografisk radius.

Samarbejdet mellem ME Haveservice & Anlæg og JFM er en succes og bliver ved med at være det. Ove Nørby Dahl og ME Haveservice & Anlæg sætter stor pris på effekten, som annoncerne har haft og stadig har.

Billedet viser en terasse

”Vi kan virkelig mærke effekten af annoncerne i JFMs dagblade og ugeaviser. Kunderne nævner for os, at de har set vores annoncer i avisen, så vi kan følge kundetilgangen 1-til-1, og det er vi meget tilfredse med”

Billedet viser Ove, ejer af ME Haveservice & Anlæg Ove Nørby Dahl Medejer, ME Haveservice & Anlæg
Din henvendelse er sendt – vi besvarer den hurtigst muligt.
Din henvendelse er sendt – vi besvarer den hurtigst muligt.
Din henvendelse er sendt – vi besvarer den hurtigst muligt.