Udfordring

Nordisk Film Biografer i Odense blev i 2022 toprenoveret og har nu plads til både firma- og specialarrangementer. Med renoveringen fulgte et behov for at dele budskabet og få kommunikeret ud til flere erhvervskunder.

Løsning

JFMs mediespecialist, Michael, foreslog at få skrevet en native-artikel, som ville blive eksponeret i JFMs erhvervsmedier, til at promovere Nordisk Film Biografers renovering af Odense-filialen. Muligheden for en Native-artikel, skrevet af en professionel JFM-journalist, kombineret med en placering som matchede målgruppen spot on, gjorde beslutningen nem for Event Manager hos Nordisk Film Biografer i Odense, Natascha Amalie Andersen.

Native-artiklen blev publiceret i Ugeavisen Odense og Erhverv+ Fyn, hvilket gav Nordisk Film Biografer i Odense 90.000 læsere til deres artikel og dermed en øget lokal kendskabsgrad.

Dertil fik Odense-filialen af Nordisk Film Biografer promoveret deres nye image igennem en professionel skrevet artikel, som henvendte sig til en anden målgruppe, end deres traditionelle – nemlig erhvervskunder.

+
mulige eksponeringer

Native bidrog til erhvervsindsatsen hos Nordisk Film Biografer i Odense

  • Native-artiklen resulterede i en større kendskabsgrad til erhvervskoncepterne hos biografen blandt den valgte målgruppe
  • Native-artiklen passede ind i markedsføringsstrategien om at henvende sig til erhvervskunder i lokalområdet.

Nordisk Film Biografer i Odense havde en udfordring, idet biografen ønskede at henvende sig til en anden målgruppe end deres normale familiesegment. Derfor blev Native-artiklen en del af strategien, med målet at henvende sig direkte til erhvervskunder.
Native-artiklen blev indrykket på JFMs erhvervssite Erhverv+ samt i Ugeavisen Odense, hvilket gav både troværdighed og et øget engagement.

Natascha og Nordisk Film Biografer i Odense har været glade for løsningen, idet artiklen har været med til at øge kendskabet til deres nye erhvervsmuligheder. Denne case er et godt eksempel på, at Native-produktet kan benyttes til mange forskellige situationer, og kan være med til at løse en udfordring i et professionelt set up med en kompetent journalist.

“Native-artiklen i JFMs erhvervsaviser gav os mulighed for at henvende os direkte til erhvervslivet, og det var en gevinst for vores markedsføringsstrategi”

En billeder af Natascha fra Nordisk film, som er klippet ud i en cirkulær ramme. Natascha Amalie Andersen Event Manager, Nordisk Film Biografer

Nordisk Film Biografers native-artikel

Klik for at se artiklen i fuld størrelse

Nordisk film native artikel

Din henvendelse er sendt – vi besvarer den hurtigst muligt.
Din henvendelse er sendt – vi besvarer den hurtigst muligt.
Din henvendelse er sendt – vi besvarer den hurtigst muligt.