Udfordring

Ribe Byferie Resort og JFM er mangeårige samarbejdspartnere, og det er båret af en god relation og effekten af JFMs stærke profil på både print- og digitalannoncering. Med et ønske om at øge markedsføringsindsatsen til det danske og nordtyske marked på en effektiv måde, havde Britt Steffensen, marketingchef hos Ribe Byferie Resort, flere sparringsmøder med sine medierådgivere, Dorthe og Steffen. Adsolute blev anbefalet, og det skulle vise sig at være en både effektiv og billig måde at nå ud til kunderne.

Løsning

Ribe Byferie Resorts tilknyttede medierådgivere hos JFM, Dorthe og Steffen, anbefalede Adsolute til virksomhedens udfordring. Adsolute er en innovativ platform, der samler display-annoncering og annoncering på sociale medier i én platform og eksponerer dem på de største danske nyheds- og nichesites samt sociale medier som Facebook og Instagram. JFM hjælper også med mulighed for annoncering i udlandet. Kombinationen var præcis hvad Britt og Ribe Byferie Resort skulle bruge, og effekten udeblev ikke!

Ribe Byferie Resorts Adsolute-kampagner på tværs af det danske og nordtyske marked blev vist for samlet 508.113 personer med en CTR (click through ratio) på imponerende 6,07% – landsgennemsnittet er på 0,12%

Britt fortæller derudover, at de har kunne mærke tilgangen af flere feriegæster, som også afspejler sig i de performancerapporter, de modtager fra JFM.

visninger i perioden
klikkede på annoncerne

En effektiv løsning gav Ribe Byferie Resort overblik og bedre resultater

  • Ribe Byferie Resort har billigt og effektivt kunne sprede deres budskab igennem Adsolute-platformen – altså både på SoMe og niché- og nyhedssites
  • JFMs afrapportering ved Adsolute-kampagnerne har givet Britt og Ribe Byferie Resort overblik på effekten af markedsføringsstrategien
  • Britt og Ribe Byferie Resort kan fokusere deres tid og energi på forretningen imens Adsolute gjorde sit arbejde i det digitale univers

Ribe Byferie Resort ønskede at sprede deres budskab til en større geografisk målgruppe, og derfor anvendte de Adsolute-platformen. Deres kampagne lykkedes i høj grad, og Britt Steffensen er meget tilfreds med de resultater, JFM skaber for dem.

Derudover er Britt meget tilfreds med den lokale synlighed, som JFM har. De er tilknyttet rådgivere fra JFM, som er tæt på dem, og det giver mulighed for at opbygge et tæt samarbejde, øge sparringen og idégenere på den fremtidige markedsføringsstrategi.

Samarbejdet mellem Ribe Byferie Resort og JFM er en mangeårig succes og bliver ved med at være det. Britt Steffensen er glad for effekten, den lokale synlighed og de resultater, der skabes i samarbejde med hendes to rådgivere, Dorte og Steffen.

Billedet viser Ribe by

”Samarbejdet med JFM har over årerne stille og roligt udkonkurreret vores tidligere samarbejdspartnere. Kombinationen af deres produkter og deres lokale tilstedeværelse, der giver os mulighed for sparring og idégenerering, er vi meget tilfredse med!”

Billedet viser Britt Steffensen fra Ribe Byferie Resort Britt Steffensen Marketingchef, Ribe Byferie Resort
Din henvendelse er sendt – vi besvarer den hurtigst muligt.
Din henvendelse er sendt – vi besvarer den hurtigst muligt.
Din henvendelse er sendt – vi besvarer den hurtigst muligt.