Hovedstadens Mediehus

Hovedstadens Mediehus er dit lokale mediehus. Og vi har med mere end 30 års erfaring stolte traditioner. Vi lever af at skabe indhold, som er relevant for borgerne i København og omegn. Indhold om og for lokale københavnere.

Derfor kan vi også sikrer din synlighed. Vi kender din målgruppe, og vi ved hvor de befinder sig – og ikke mindst hvordan du kan komme i kontakt med dem. Derfor kan vi give dig effektiv annoncering – uanset hvem du gerne vil i kontakt med.

Klip af en der sidder og læser Avisen Danmark på en tablet

Hovedstadens Mediehus – er en del af Jysk Fynske Medier, som er landets næststørste private mediekoncern. JFM står bag 15 dagblade, 63 lokale gratisaviser, 4 kommercielle radiostationer, en landsdækkende tale-radiokanal, og en lang række websites. Vi dækker hele landet med over 2,5 millioner kontakter hver uge.

Kontakt os

Du tager det første skridt. 
Så tager vi resten.

Udfyld formularen, så kontakter vi dig hurtigst muligt – og altid indenfor 48 timer på hverdage. Vi har et helt hold af lokale specialister, der er klar til at hjælpe dig. Så er der noget bestemt du gerne vil snakke med os om, så skriv det i “beskedfeltet”. Så sikrer vi at du får fat på den helt rigtige til dit behov.

Vi sidder klar ved telefonen mandag-torsdag fra 8-16 og fredag fra 8-15.30.​

Tak for din henvendelse

Mange tak – vi har modtaget din henvendelse og vender retur hurtigst muligt.

Du hører fra os inden 48 timer på hverdage.

Er det en hastesag, er du altid velkommen til at kontakte os på telefon 66 12 12 12.

Ugeaviser og dagblade, hvad er fordelene?

JFMs udvalg af erhvervsaviser og magasiner/tillæg er spækket med muligheder for at fange din målgruppe. Erhvervsaviserne tiltrækker en bred skare af interesserede, som giver dig som annoncør mulighed for, at fange potentielle kunder med en business-annonce. Magasiner/tillæg giver mulighed for at indrykke annoncer, der er mere dybdegående og interesse orienterede i forhold til målgruppen.

Erhvervsaviser og magasiner/tillæg, hvad er fordelene?

Der er flere gode grunde til at overveje ugeaviser og/eller dagblade, da de har deres egne helt unikke fordele. Undersøgelser om effekten af printmedier viser, at med et større budget på print, kan du øge din ROI (return on investment) med mellem 20%- 60%. Kombinerer du print med radio eller digital annoncering står du endnu stærkere mod dine konkurrenter, og kan dertil også høste fordelene ved større synlighed overfor potentielle kunder.

Design og produktion af dine annoncer.

Vi hjælper dig med design og produktion af dine annoncer. Når det kommer til at designe dine annoncer, har du 3 forskellige muligheder, som du kan læse mere om her. Mange vælger at gøre brug af vores gennemtestede skabeloner, som er en hurtigt og nem måde at komme i gang.

Med design-skabelonerne får du en løsning, som vores kunder har gode erfaringer med, og som vi selvfølgelig kan tilpasse til dine behov, farver, logo og så videre. Du kan se alle vores skabeloner her. 

Din henvendelse er sendt – vi besvarer den hurtigst muligt.
Din henvendelse er sendt – vi besvarer den hurtigst muligt.
Din henvendelse er sendt – vi besvarer den hurtigst muligt.