Udfordring

Per Kristensen, ejer af 2+ Revision, har gennem målbevidst udvidelse af radiospot på JFMs kanaler opnået en betydelig kundetilgang. Udbredelse har ikke blot styrket virksomhedens position i lokalområdet Syd- og Sønderjylland men bredt sig til hele Danmark.

Løsning

Med ambitioner om at forstærke opmærksomheden på sit brand og øge salget, besøgte Per sin medierådgiver hos JFM. Resultatet af deres samarbejde var en mediestrategi, der skulle gå på tværs af det danske land. Efter succes med annoncering i JydskeVestkysten og Erhverv+, valgte Per at supplere med radioannoncer i 2019. De blev til en start afviklet i Haderslev og Kolding, efterfulgt af Trekantområdet og til sidst i Københavnsområdet, og det har vist sig at have en direkte og positiv effekt.

Per rapporterer om en stærk respons blandt eksisterende og nye kunder, som regelmæssigt rapporterer at have hørt reklamen fra 2+ Revision gennem radiospots.

Derudover får 2+ Revision samlet cirka 848.610 estimerede eksponeringer ved at annoncere på radiofrekvenser både i Jylland og på Sjælland – dvs. de årligt, ved estimering, bliver eksponeret for mere end 10.000.000 radiolyttere

+
estimerede eksponeringer i radioen månedligt*

Per og 2+ Revision oplever en målbar effekt af deres radiospots

  • 2+ Revision har siden 2019 haft enslydende og vedblivende radiospots på JFMs frekvenser, som har sikret et kontinuerligt kundeflow

Med radiospots på lokalfrekvenserne i det danske land, har Per opnået målbar effekt af hans spots. Det er derfor en fælles succes – både for 2+ Revision og JFM – som kan tilskrives et flerårigt samarbejde med at sikre kundeflowet til 2+ Revision.

Billedet viser nogle af de ansatte hos 2+ Revision

“Vores nyeste kunde – en større vækstvirksomhed fra København, hører vores radiospot på en tur fra København til Tyskland. Først hører han et spot på Sjælland, senere på samme tur, hører han spottet igen i Trekantsområdet. Da han når frem, googler han os, og kontakter os direkte. Et helt konkret, målbart resultat af vores radioindsats”

Billedet viser ejeren af 2+ Revision Per Kristensen Partner og statsaut. revisor, 2+ Revision

*Kilde: Gallup Lokalradio Index, 2. halvår 2023 / Målgruppe: 12 år+ / Stikprøve: 7.984  / kilde: Kantar Gallup Radio-Meter, uge 27-52 2023 / Målgruppe: 12 år+ / Stikprøve: 1.766

Din henvendelse er sendt – vi besvarer den hurtigst muligt.
Din henvendelse er sendt – vi besvarer den hurtigst muligt.
Din henvendelse er sendt – vi besvarer den hurtigst muligt.