Erhvervsaviser og -site

Annoncering i erhvervsmedier er en effektiv måde at nå B2B-segmentet. Hvis du driver en virksomhed hvor din målgruppe bl.a. også er andre virksomheder, så er Erhverv+ det ideelle sted at reklamere og promovere din virksomhed, produkter eller tjenester. Du kan nå din målgruppe gennem vores trykte Erhverv+ avis, som distribueres lokalt, eller via vores online platform erhvervplus.dk.

Erhvervplus mand læser avis

Ved at placere din virksomheds annoncer i vores erhvervsaviser og på vores nyhedssite, får du promoveret din virksomhed direkte overfor nøglebeslutningstagere, forretningsfolk og øvrige erhvervsinteresserede læsere i dit lokalområde og resten af Danmark.

Dette er en effektiv strategi til at øge din virksomheds synlighed og nå ud til en målgruppe, der ellers kan være vanskelig at nå. Med markedsføring i Erhverv+ er din virksomhed i et troværdigt medie som giver din annonce troværdighed, autoritet og maksimal eksponering blandt din målgruppe.

Dette resulterer i øget genkendelse af dit brand og styrket tillid til din virksomhed. Du kan vælge mellem annoncer i vores trykte aviser, displayannoncer på vores nyhedssite eller professionelt skrevne native-artikler til enten den trykte eller digitale udgave af Erhverv+.

Kontakt os

Vi sidder klar til at hjælpe.

Ring eller skriv til os, hvis vi skal tage en uforpligtende snak om, hvordan vi kan anvende data i jeres markedsføring. Vi sidder klar ved telefonerne mandag-torsdag fra 8.00-16.00 og fredag fra 08.00-15.30.

+
sidevisninger om ugen
+
forskellige medier
+
er vi ugentligt i kontakt med

Nå ud til det lokale erhvervsliv

Via vores erhvervsmedier kan du nå ud til din målgruppe af beslutningstagere og erhvervsfolk på en hurtig, effektiv og engagerende måde. Med Erhverv+ får du ikke kun synlighed, du får også troværdighed.

Vores læsere stoler på, at vi leverer troværdigt kvalitetsindhold og værdifulde indsigter inden for erhvervslivet. Ved annoncering lukrerer du på læsernes tillidsforhold til vores erhvervsmedier, hvilket gør det produkterne attraktive til branding af din virksomhed, i jagten på nye potentielle kunder.

 

Ram de rigtige og maksimer dit afkast

Fordelene ved annoncering på erhvervplus.dk er at du får fuldt TAKEOVER på sitet, hvilket betyder at du er eneste annoncør med fuld eksponering og maksimal synlighed. Med TAKEOVER fjerner vi konkurrencen om opmærksomheden og du vil opnå den fulde opmærksomhed overfor erhverv/B2B segmentet.

Har din virksomhed en god fortælling på hjertet, så er et native-banner i nyhedsfeedet et attraktivt sted at blive vist.

Ofte stillede spørgsmål

Hvilke Erhvervsaviser og -sites har I?

Vi har 6 Erhverv+ aviser i den trykte udgave, som udkommer i hver deres geografiske område i Danmark. Digitalt ”dyrker” vi hele Danmarks erhvervsliv på erhvervplus.dk med inspiration til dit arbejdsliv og fokus på det der rører sig lokalt/regionalt, bl.a. ledelse, rekruttering, iværksætteri, trends og gode historier fra erhvervslivet.

Hvad koster en annonce?

Det varierer meget, hvad en annonce kan koste. Det afhænger af hvilken størrelse, placering og antallet af erhvervsaviser du er interesseret i og hvor ofte din virksomhed ønsker at blive set. Derfor anbefaler vi altid at du tager kontakt til os, for at få et skræddersyet tilbud til dine behov.

Kan I producere det grafiske til annoncen – både print og digital?

Det kan du tro. Vi hjælper dig fra start til slut med at få produceret din annonce og tilbyder en række forskellige muligheder for annonceproduktion og bannerproduktion. Du kan læse mere om vores priser på produktion inde på de enkelte produkter, eller kontakte os for at høre nærmere.

Kan man få Native artikler?

Jep, det kan du. Vi tilbyder native artikler både i vores trykte aviser og online. Vi har et hold af dygtige journalister, der hjælper dig med at skrive og producere din artikel. Derudover er der mulighed for at tilkøbe en fotograf, så du kan få nogle billeder der afspejler din virksomhed og din historie til din artikel.

Du tager det første skridt. 
Så tager vi resten.

Udfyld formularen, så kontakter vi dig hurtigst muligt – og altid indenfor 48 timer på hverdage. Vi har et helt hold af lokale specialister, der er klar til at hjælpe dig. Så er der noget bestemt, du gerne vil snakke med os om, så skriv det i “beskedfeltet”. Så sikrer vi, at du får fat på den helt rigtige til dit behov.

Vi sidder klar ved telefonen mandag-torsdag fra 8-16 og fredag fra 8-15.30.​

Tak for din henvendelse

Mange tak – vi har modtaget din henvendelse og vender retur hurtigst muligt.

Du hører fra os inden 48 timer på hverdage.

Er det en hastesag, er du altid velkommen til at kontakte os på telefon 66 12 12 12.

Målrettet annoncering for virksomheder

Erhverv+ er din ultimative platform til at nå ud til en nøje udvalgt målgruppe af erhvervsfolk. Med vores målrettede annonceringsmuligheder kan du præcist målrette dine annoncer til dem, der er mest tilbøjelige til at blive dine kunder.

Positioner din virksomhed på Erhvervplus.dk

Ved at placere dine annoncer på Erhvervplus.dk har du ikke kun mulighed for at øge din synlighed, men også for at positionere din virksomhed som en autoritet inden for din branche. Vores platform tilbyder en unik mulighed for at levere relevant og engagerende indhold, der fanger opmærksomheden og skaber tillid hos vores dedikerede læserskare.

Brand din virksomhed

Vores dedikerede læserskare består af beslutningstagere og erhvervsfolk, der aktivt søger efter løsninger og services inden for deres branche. Ved at annoncere i en erhvervsavis eller på Erhvervplus.dk får du adgang til denne målgruppe og kan øge din brandanerkendelse og kundetilfredshed.

Kontakt os i dag for et skræddersyet tilbud til din virksomhed.

Din henvendelse er sendt – vi besvarer den hurtigst muligt.
Din henvendelse er sendt – vi besvarer den hurtigst muligt.
Din henvendelse er sendt – vi besvarer den hurtigst muligt.