Få en gratis SEO-analyse

Kvit og frit tilbyder vi dig en dybdegående analyse af din hjemmeside, dine konkurrenter og en omfattende søgeordsanalyse.

Vi følger op med en gratis gennemgang fra vores SEO-eksperter, hvor du får tips til, hvordan du med en SEO-strategi øger din digitale tilstedeværelse, løfter din forretning og bliver prioriteret af Google.

Sådan gør du:
  1. Indtast din webadresse og den e-mail vi skal sende analysen til.
  2. Indenfor 30 min. modtager du analysen i din indbakke.
  3. Se i rapporten, hvordan du kan rangere højere på Google.

Det er helt gratis og uforpligtende, at bestille analysen.

Tjek din hjemmesides helbred og SEO-status gratis. Vores SEO-analyse giver dig en rapport, der identificerer styrker og svagheder i din online synlighed, mobilvenlighed og hastighed på sitet. Når du bestiller analysen, bliver du samtidig tilmeldt JFM’s marketingnyhedsbrev. Du kan til enhver tid afmelde dig nyhedsbrevet.

Vores SEO-team analyserer din hjemmeside, hvorefter en specialist gennemgår analysen med dig – enten online eller over en kop kaffe.

Læs vores cookie- og privatlivspolitik. Du kan til enhver tid tilbagekalde dit samtykke ved at kontakte os.

‘Hvorfor SEO?’: Få svaret på 90 sekunder

 

Vil du vide mere om SEO?

Vi har samlet tre af de hyppigste spørgsmål om SEO lige herunder, som du kan trykke dig rundt i, for at få svaret.

Om SEO

1 Hvad er SEO?

SEO står for “søgemaskineoptimering” og sørger for, din hjemmeside bliver rangeret højere på Google ved søgninger. Jo bedre din hjemmeside er SEO-optimeret, desto bedre rangerer din hjemmeside – og jo flere konverteringer vil du i sidste ende få.

2 Hvordan virker SEO?

SEO-optimering er nødvendigt, hvis du vil have organisk trafik til din hjemmeside – dvs. trafik fra f.eks. Google’s søgeresultater. Vi stiller vores kompetente SEO-tekstforfattere til rådighed, så den valgte strategi bliver gennemført på dit website. Det giver mere (relevant) trafik – og ender med flere konverteringer.

3 Hvad får du ud af SEO-optimering?

Med SEO-optimering får du øget (relevant) trafik og konverteringsrate. Hos JFM får du først og fremmest kompetent rådgivning og implementering af vores SEO-tekstforfattere. Derefter tager vores SEO-specialister over, og overvåger løbende din placering på Google – og justerer efter behov.

Udnyt potentialet i SEO

“SEO” bliver ofte brugt i flæng. Men hvorfor er det egentlig et vigtigt begreb at forstå og udnytte?

SEO kan have stor indflydelse på din virksomheds omsætning. Det kan det fordi, at arbejdet med SEO bidrager til bedre placeringer på søgemaskiner såsom Google. Og det er her magien sker; hjemmesider som befinder sig på side 1 på Google modtager 70,09% af alle kliks. Blot 9,47% klikker på side 2.

Så når man sidder i sofaen og søger på “bedste pizza i Odense” eller “autoværksted i Slagelse”, vil man gerne være til stede på side 1. Chancen for at et modtage et klik her, er mange gange større, og dermed også et potentielt salg.

 

Hvorfor bruge en gratis SEO analyse?

En SEO analyse giver et klart billede af, hvor hjemmesiden står i forhold til søgemaskineoptimering. Når vi hos JFM gennemgår din hjemmeside, vil vi identificere din hjemmesides styrker, svagheder og områder med potentiale for forbedring. Dette grundlag er afgørende for at udarbejde en målrettet strategi.

Dertil er det vigtigt at forstå konkurrencesituationen, når vi udarbejder din SEO analyse. Ved at vurdere, hvordan dine konkurrenters hjemmesider præsterer på søgemaskinerne, er det muligt at identificere forbedringsforslag, hvor du kan differentiere dig og vinde frem i søgeresultaterne.

Efter at have implementeret de nødvendige ændringer og optimeringer på din hjemmeside, kan man med fordel gentage analysen på et senere tidspunkt for at vurdere, hvor langt den er kommet, og om den vinder frem i søgeresultaterne.

Samlet set er en gratis SEO-analyse en essentiel start, hvis du ønsker at forbedre din virksomheds online tilstedeværelse. Det giver et solidt grundlag, så vi sammen kan tilrettelægge den rigtige strategi.

Din henvendelse er sendt – vi besvarer den hurtigst muligt.
Din henvendelse er sendt – vi besvarer den hurtigst muligt.
Din henvendelse er sendt – vi besvarer den hurtigst muligt.